Spanien slog Tahiti med 10

Der var som ventet klasseforskel, da Spanien og Tahiti tørnede sammen ved Confederations Cup. Spanien vandt med 10-0.

Der var aldrig tvivl om, hvorvidt Spanien ville trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Tahiti. Det skal blive en sejr til verdensranglistens nummer 1, når de møder nummer 138. Allerede i kampens femte minut bragte Fernando Torres Spanien i front med 1-0, da han satte bolden i nettet fra en spids vinkel.

Efter 31 minutter blev David Silva spillet fri i dybden, og han satte køligt bolden i nettet til 2-0, og to minutter senere kunne Torres afdrible målmanden og sende bolden i mål til 3-0.

Daivd Villa lukkede otte gode spanske minutter, da han modtog endnu en frispilning, og han kunne helt roligt lægge bolden ind ved stolpen med sin højre inderside.

Fire minutter inde i anden halvleg gjorde selvsamme Villa det til 5-0. Han mødte Nacho Monreals flade indlæg ved forreste stolpe, og han satte den sikkert i nettet.

Både Torres og Villa havde scoret to mål på dette tidspunkt, og de jagtede begge et hattrick - og det lykkedes også for både Barcelonas 31-årige David Villa og Chelseas 29-årige Fernando Torres.

Først scorede Chelsea-angriberen efter flot oplæg fra Jesus Navas, og med 26 minutter igen gjorde David Villa det til 7-0, da han udnyttede en fejl af Tahitis målmand. To minutter senere gjorde Juan Mata det til 8-0, og kræfterne hos de hårdt kæmpende Tahiti-gutter var løbet op.

Med 12 minutter igen fik Torres muligheden for at score sit fjerde mål, da Spanien fik tildelt et straffespark. Torres overplacerede dog sit spark, og ramte overliggeren. Sekunder senere opfangede han dog en dyb stikning, og omsatte sikkert friløberen til 9-0.

I kampens sidste minutter blev det så tociftret, da David Silva scorede sit andet mål og Spaniens 10.

Dermed vandt Spanien den største sejr i Confederations Cups historie.