Serbien giver Danmark håndsrækning med 2-0-sejr

Serbien vandt 2-0 på et sene mål over rivalerne Albanien.

Dronekampen vol. 2. Efter Serbien blev taberdømt i de to landes første møde skulle Albanien og Serbien nu igen mødes, denne gang i Albanien.

Det var den dygtige italienske dommer Nicola Rizzoli, der skulle styre slagets gang, og det var egentlig en noget kedelig første halvleg, som tilskuerne var vidne til.

Mest spændende var omgivelserne, og der var snigskytter og utroligt fremmøde af politifolk til stede på stadionet i Albanien. På banen skete der ikke voldsomt meget i første halvleg.

Serberne fik dog korrekt annulleret et mål, men ellers var det ligeledes dem, der havde mest spil i den første halvleg, hvor Branislav Ivanovic stod for første halvlegs største chance, da han modtog bolden i feltet og skød snævert over målrammen.

I anden halvleg kom kampen dog en smule mere igang, og efter 53 minutter var Lorik Cana tæt på mål, da han kom frem til en ripost på kanten af feltet, men bolden røg en smule forbi venstre stolpe.

Sent i overtiden bragte Aleksandar Kolarov dog gæsterne foran, og dermed er der fortsat dansk mulighed for direkte avancement til EM i Frankrig 2016.

Kort efter gjorde Adem Ljalic det til 2-0, og så er der fortsat liv i EM-kvalifikationens gruppe I.