Ronaldo sparker Portugal til sejr

Med to mål var Cristiano Ronaldo manden bag Portugals 3-0 sejr over Ungarn.

Portugal tog hjemme imod Ungarn, hvor kravet var en sejr, hvis de skulle hænge på Schwiz, som tidligere i dag hentede deres femte sejr af fem mulige.

Der var ikke meget slinger i valsen, da Portugal sikkert hev en 3-0 sejr i land mod Ungarn.

Efter en halv times spil var den unge Andre Silva på pletten, da Raphael Guerreiro sender bolden uhindret over til Porto-angriberen, som simpelt banker den i kassen fra tæt hold.

Fire minutter efter begyndte Cristiano Ronaldo sit målshow, da han brød igennem forsvaret via en fremragende pasning, og med et præcist skud udplacerede den ungarske målmand.

Midt i anden halvleg var Ronaldo på pletten igen. Direkte på frispark fra en lovende position viste han sig nyttig, og sendte en skruet bold afsted, der på overbevisende vis, ender i målets højre side og strejfer stolpen på sin vej.

Med sejren ligger Portugal nu på andenpladsen i VM-kvalifikationsgruppe B - tre point efter Schweiz og fem point foran Ungarn.