Müller og Götze erobrede tysk førsteplads mod Polen

Thomas Müller og to gange Mario Götze sørgede i aften for en 3-1 sejr til Tyskland over Polen. Robert Lewandowski scorede for polakkerne.

Tyskland skulle i aften forsøge at spille sig alene i front i EM-kvalifikationens Gruppe D, da Polen klokken 20.45 gæstede naboerne fra Tyskland.

Hjemmeholdet kom rigtig fint fra start, da Thomas Müller efter et flot tysk angreb bragte dem i front tæt under mål i det 12. minut.

Blot syv minutter senere var Mario Götze på spil. Bayern-spilleren afsluttede en flot solotur med en 2-0 scoring.

Kort før pausen reducerede Polen. Endnu engang var det en Bayern-spiller, der stod for scoringen i form af Robert Lewandowski, der flot headede bolden i kassen efter et eminent yderside-indlæg fra Grosicki.

Mario Götze lukkede og slukkede efter 82 minutter, da han sendte en returbold fra en Müller-afslutning i kassen til 3-1.

Dermed bringer Tyskland sig alene i front i Gruppe D - to point foran Polen.