Kanes holdkammerat stjal billedet mod Italien

Andros Townsend blev redningsmanden for England, da han sikrede 1-1 på Juventus Stadium mod Italien.

Mod Juventus Stadium var mange af verdens øje rettet. Tottenhams vidunderbarn Harry Kane, som i den grad har fået verdens opmærksomhed for sit vilde gennembrud i denne sæson, startede inde på det engelske landshold for første gang, og det skulle et propfyldt stadion i Torino være vidne til, samt mange millioner tv-seere.

Det var dog ikke det store væsen han gjorde af sig i starten, hvor det var Joe Hart der i stedet måtte løbe med opmærksomheden, da han efter ti minutter måtte fremtvinge en feberredning for ikke, at blive overlistet af Marco Parolos skud fra distancen.

Efter 20. minutter var det dog Englands tur til at prøve de italienske defensive kræfter af, da de, langt om længe, havde overvundet Italiens voldsomt offensive og chancerige start, Wayne Rooney var tæt på at udligne, men overliggeren stod i vejen til stor lettelse for Gianluigi Buffon.

Otte minutter senere gik det dog ikke længere. Store chancer kom til højre og venstre, og derfor var det også naturligt, at Graziano Pelle, som ellers har haft en skidt sæson i Southampton, headede hjemmeholdet foran efter et flot indlæg af Chiellini.

Underholdningen fortsatte halvlegen ud, men flere mål kom der ikke. Holdene gik til pause med en 1-0-føring til italienerne.

Det var to veloplagte hold som kom på banen til anden halvleg, og dermed fortsatte underholdningen.

Efter 70 minutter kom den største chance, da Wayne Rooney halvflugtede bolden mod det italienske mål med et par italienske forsvarsspillere i ryggen, men igen var Buffon i vejen.

Få minutter senere var Rooney igen tæt på, da han ikke manglede mange centimeter for at snittede Harry Kanes hårde, flade indlæg ind bag Buffon, men igen måtte United-angriberen se bolden ryge forbi mål.

Med 12 minutter igen gik den dog ikke længere for Italien. Indskiftede Andros Townsend hamrede et hårdt spark forbi Buffon og udlignede dermed for gæsterne. Et flot mål og en fortjent udligning.

Flere mål kom der ikke, men Italien vil føle sig snydt for en hånd på bolden hos Phil Jones, som dommeren overså.

Ikke desto mindre sluttede kampen 1-1, og England vil tage tilfredse hjem trods mangel på en Harry Kane-opvisning.