Den danske mål-forbandelse rammer også U/21-landsholdet mod Wales

Det blev til en trist 0-0-kamp for det danske U/21-landshold mod Wales i kvalifikationen til U/21-EM i 2017.

Det succesfulde danske U/21-landshold spillede fredag aften deres første betydende landskamp siden sommeren U/21-EM, hvor man nåede frem til semifinalen, hvor man røg ud til Sverige. Fredag stod der Wales på menuen, men det skulle ikke blive den mest festlige omgang.

På et regnfyldt Aalborg Stadion kunne man se et dansk landshold, der tilsyneladende er blevet smittet af det A-landsholdets forbandelse i forhold til at score mål. U/21-landsholdet videreførte nemlig mod Wales de tre kampe A-landsholdet har haft i træk uden at score til en fjerde for dansk landsholdsfodbold, da det blev til en 0-0-kamp mod Wales.

Det var dog ikke fordi, der ikke var chancer til danskerne. Allerede efter fem minutter havde Brøndby-spilleren Christian Nørgaard en mulighed, men skuddet gik lige forbi målet, og en kickstart til holdet udeblev derfor.

Undervejs kunne det også være gået helt galt. Kampens største chance gik til waliseren Tommy O'Sullivan i anden halvleg, der blev spillet helt fri i feltet, men hans løft endte med et hoppe lige forbi stolpen.

Indskifteren Kenneth Zohore havde også en god chance med ét minut tilbage af den ordinære spilletid, da han vendte rundt i højresiden af feltet. Desværre for den lange angriber og resten af landsholdet, så drønede bolden forbi - og kampen endte 0-0.

Det var samtidig også Niels Frederiksens første kamp med U/21-landsholdet siden hans ansættelse i DBU. I Danmarks kvalifikationsgruppe til U/21-EM i 2017 er Danmark i midten af puljen. Men alle andre hold har spillet mellem tre og fire kampe