Danmark totaludspillet af stærke England

Danmark U21 fik næsten ikke et ben til jorden i kampen mod England U21.

Der var lagt op til, at Danmark U21 skulle have en form for revanche efter nederlaget til Spanien U21 i torsdags i kampen mod England U21 mandag aften, men det endte på ingen måde i en succesfuld oplevelse, da de danske spillere måtte se sig slået med hele 4-0.

Allerede helt fra starten af blev det danske landshold decideret overmatchet af de engelske modspillere. Det resulterede i et nemt mål efter ti minutter, da Ruben Loftus-Cheek klogt sparkede bolden stille og roligt ned i hjørnet udenfor målmand Jeppe Højbjergs rækkevidde.

Fem minutter senere var Jeppe Højbjerg til gengæld skurken, da han missede at redde en afslutning fra kanten af feltet fra Solly March. I stedet sejlede den ind i netmaskerne til en 2-0-føring.

Nedturen fortsatte i anden halvleg, da et hjørnespark 60 minutter inde i kampen blev omsat til Englands tredje mål. Cauley Woodrow modtog en nedfaldsbold en meter fra målet, hvor bolden kom ind uden problemer.

Kampens helt store oplevelse, Ruben Loftus-Cheek, afleverede bolden til Jack Grealish, som straks afleverede den tilbage til Loftus-Cheek, der så nemt som at klø sig i nakken scorede sit andet mål efter 69 minutters spil.

Danmark forsøgte ihærdigt at kæmpe sig bare lidt tilbage i kampen, men projektet var forgæves, og de unge spillere måtte gå fra banen med et nederlag på 4-0.