Brasilien slog Frankrig i underholdende opgør

Forsvarsfejl og gode individuelle præstationer gav en underholdende og målrig kamp, som Brasilien trak sig sejrrigt ud af.

Frankrig kommer ikke med en sejr i bagagen, når de søndag skal spille venskabskamp mod Danmark.

Det franske forsvar kunne nemlig ikke holde styr på den brasilianske offensiv i en ganske underholdende venskabskamp, som franskmændene tabte 1-3.

Kampens første chance tilfaldt dog Karim Benzema, der ved bagerste stolpe forsøgte sig med et hovedstød, men en fantastisk redning af en flyvende Jefferson forhindrede en fransk scoring. Jefferson fortsatte til gengæld ind i målet og slog sit knæ, men han var på benene kort efter.

Efter tyve minutter viste brasilianske Neymar for første gang tænder, og efter lidt finter på Raphaël Varane sendte han et fint skud afsted, som Mandanda i det franske mål fik pareret.

Minuttet efter var Varane igen hovedperson, da han stod på det helt rette sted efter et hjørnespark, og sikkert kunne han sende Frankrig i front.

Det holdt til fem minutter før pausen, hvor Oscar fik en lang tå på i det franske felt, og de to hold kunne derfor gå til pause med resultatet 1-1.

Der skulle gå lidt over ti minutter, før Neymar igen viste sig frem. Han gjorde sig fri et stykke ude i venstre side, og med et kraftfuldt spark op i nettaget fandt han et hul til en brasiliansk føring.

Men Frankrig fik i den grad mulighederne for at komme tilbage i kampen, og kort efter fik Frankrig en tredobbelt chance.

Først var Varane tæt på lige efter et frispark. Derefter fik Jefferson pareret et skud fra en fri Moussa Sissoko, der fik bolden i venstre side, og til sidst dukkede Benzema op ved den modsatte stolpe, hvor han brændte sin anden store mulighed i kampen.

I stedet for en udligning sov den franske defensiv i timen, da Luiz Gustavo helt fri midt i det franske forsvar kunne sætte et sikkert hovedstød ind til 3-1.

I slutningen af kampen fik Frankrig et par muligheder, men helt farligt blev det aldrig, og dermed viste Brasilien vejen for Nicklas Bendtner og co. før kampen på søndag.