Juventus vandt første semifinale: Tevez helt ustyrlig

Tevez var her der og alle vegne, da Juventus slog Real Madrid med 2-1 i den første af to kampe i CL-semifinalen.

Juventus kom bedst ud af første opgør i semifinalen mellem dem og Real Madrid tirsdag aften, da de tog en sejr på 2-1. Det første mål i kampen blev sat ind af Juventus' Alvaro Morata, der fulgte op på en hård, flad Tevez-afslutning.

Herefter fulgte et massivt Real Madrid-pres, som til sidst gav en udligning ved Ronaldo, der dermed scorede sit mål nummer 76 i Champions League og dermed rykker forbi Messi i kampen om at have scoret flest nogensinde. Lige inden pauseteen headede James bolden på overliggeren, der stod og vippede videre i et stykke tid.

I anden halvleg fik Juventus igen lidt mere kontrol over kampen, og et hurtigt ryk frem i banen af Carlos Tevez gav straffe efter et kluntet straffe af Carvajal. Det omsatte Carlos Tevez selv til 2-1.

Det mål betød, at Juventus trak sig længere tilbage og rykkede om til deres vanlige 3-5-2-formation, der senere blev en 5-4-1 via udskiftninger. Det gav Real Madrid mere tid med bolden, men det var dog Juventus, der var tættest på at score kampens fjerde mål. Især indskiftede Llorente kunne have gjort det bedre, da han havde et hovedstød i kampens slutning, som han nok burde have scoret på.

Dertil havde Real Madrid svært ved at få spillet til at flyde på midten af banen, hvor Sergio Ramos agerede vikar pga af skader i Real Madrid-truppen. Dertil var det ikke meget Gareth Bale havde at byde på. På de sociale medier blev der gjort grin med ham med blandt andet efterlysninger. Han rørte også kun bolden 14 gange i første halvleg - seks færre end Casillas.

Med 2-1 er Real Madrid stadig med i opgøret, hvor der er returkamp på onsdag i næste uge i Madrid på Santiago Bernabeu.