Unge ulve imponerede i Polen

FC Midtjyllands U/19-mandskab er videre i UEFA Youth League efter en flot samlet sejr over Legia.

Der er krummer i FC Midtjyllands førstehold, men der er så sandelig også krummer i klubbens U/19-mandskab. Tirsdag spillede de unge ulve sig videre i UEFA Youth League efter en imponerende 3-1-sejr over Legia i Polen.

FC Midtjylland vandt det første opgør i Danmark med 2-0, og dermed er holdet videre i meget overbevisende stil med samlet 5-1.

18-årige Glorie Rutikanga bragte FC Midtjylland foran 1-0 før pausen, og i anden halvleg gjorde han det også til 2-0 på straffespark, inden Mads Thychosen øgede til 3-0. Legia fik reduceret 20 minutter før tid.

Den samlede sejr betyder, at FC Midtjylland i næste runde skal op imod en af to'erne fra gruppespilsdelen af UEFA Youth League.