"Træneren er stadig ikke min kop te"

Jakob Poulsen var fast mand i det første halve år i Heerenveen, men siden røg han af holdet. Nu vender det måske igen.

Jakob Poulsen blev solgt til Heerenveen i januar 2006 efter en række gode præstationer på Esbjergs hold. Esbjerg mistede i øvrigt tre profiler i Jan Kristiansen, Hans Henrik Andreasen og Jakob Poulsen.

Jakob Poulsen søgte nye udfordringer i Holland, hvor han valgte Jon Dahl Tomassons tidligere klub, Heerenveen. I starten gik det godt for 22-årige Poulsen, men siden har han tilbragt en del tid på bænken.

"Det er begyndt at gå bedre nu, hvor jeg har fået lidt spilletid i de sidste fem-seks kampe. Min træner er gået over til noget i retning af 4-4-2, så jeg har fået spilletid som højre back og på højre midtbane. Træneren er stadig ikke min kop te. Træningen er fin nok, men han kommer ikke med så mange kreative ting. Vi var for eksempel bagud med 0-1 mod Vitesse og han gav bare en dundertale i stedet for, at komme med kreative løsninger. Omvendt så har han været tilfreds med min udvikling og han ser mig tættere på startopstillingen end længe. Nu håber jeg bare at det snart udmønter sig i fast spilletid," siger Jakob Poulsen.

Trænerens øgede tillid til Poulsen skal blandt andet ses i lyset af, at holdet er plaget af skader i øjeblikket. Blandt andet på højre kant, hvor træneren dog har valgt at give chancen til en Poulsen-konkurrent. Modgangen i Holland har modnet Jakob Poulsen, der dog ikke vil sidde på bænken i flere år.

"Jeg var jo fast mand i det første halve år og kan ikke blive ved med at sidde på bænken. Det er pisse irriterende at man ikke spiller hver weekend. Jeg prøvede det også et halvt års tid i Esbjerg, hvor Ove Pedersen brugte Barslund på min plads. Hernede er det lidt nemmere at acceptere med så gode spillere, selv om jeg synes jeg er god nok til både højre back og højre midtbane. Men det hjælper ikke at tude, jeg skal bare kæmpe," siger Poulsen.

Et klubskifte er ikke aktuelt i øjeblikket, men vinterpausen skal bruges til at evaluere på situationen.

"Det går i den rigtige retning lige nu med indhop i kampene, og hvis kurven fortsætter, så starter jeg snart inde på holdet," fortæller en optimistisk Poulsen, der kun har læst om den påståede interesse fra OB.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Pukki om HJK: I får det ikke nemt, FCK

14:54 Det bliver bestemt ikke nogen walkover, når FC København torsdag aften møder HJK Helsinki i Europa League, mener Teemu Pukki, der har en fortid i den finske klub. Læs mere
 

Officielt: Solskjær kvitter Cardiff

14:32 Ole Gunnar Solskjær har kvittet sin stilling som manager i Cardiff. Læs mere
 

Thomas Frank sender assistent i Parken

14:15 Brøndby-træner Thomas Frank skal ikke selv i Telia Parken torsdag aften, når FC København spiller Europa League. Men han sender sin assistent af sted. Læs mere
 

FCK's finske modstander: Sult efter succes i Europa

13:42 Kom her lidt tættere på FC Københavns kommende modstander i Europa League - finske HJK Helsinki. Læs mere
 

Ærgerlig de Boer frygter Schöne-skade

13:27 Frank de Boer regner ikke med at have Lasse Schöne til rådighed de næste par uger. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Varm luft fra Glashuset på Heden

12/09 Denne analyse handler om FCMs forsmåede angreb på Brøndby Læs mere

 

C/N: Transferblog

01/09 Her bliver der løbende opdateret med forskellige rygter og nyheder med korte kommentarer Læs mere

 

C/N: Dynastiets død

01/09 Denne analyse handler om Manchester Uniteds endeligt Læs mere

 

Afstemning

Hvordan klarer de danske hold sig i Europa League?