"Træneren er stadig ikke min kop te"

Jakob Poulsen var fast mand i det første halve år i Heerenveen, men siden røg han af holdet. Nu vender det måske igen.

Jakob Poulsen blev solgt til Heerenveen i januar 2006 efter en række gode præstationer på Esbjergs hold. Esbjerg mistede i øvrigt tre profiler i Jan Kristiansen, Hans Henrik Andreasen og Jakob Poulsen.

Jakob Poulsen søgte nye udfordringer i Holland, hvor han valgte Jon Dahl Tomassons tidligere klub, Heerenveen. I starten gik det godt for 22-årige Poulsen, men siden har han tilbragt en del tid på bænken.

"Det er begyndt at gå bedre nu, hvor jeg har fået lidt spilletid i de sidste fem-seks kampe. Min træner er gået over til noget i retning af 4-4-2, så jeg har fået spilletid som højre back og på højre midtbane. Træneren er stadig ikke min kop te. Træningen er fin nok, men han kommer ikke med så mange kreative ting. Vi var for eksempel bagud med 0-1 mod Vitesse og han gav bare en dundertale i stedet for, at komme med kreative løsninger. Omvendt så har han været tilfreds med min udvikling og han ser mig tættere på startopstillingen end længe. Nu håber jeg bare at det snart udmønter sig i fast spilletid," siger Jakob Poulsen.

Trænerens øgede tillid til Poulsen skal blandt andet ses i lyset af, at holdet er plaget af skader i øjeblikket. Blandt andet på højre kant, hvor træneren dog har valgt at give chancen til en Poulsen-konkurrent. Modgangen i Holland har modnet Jakob Poulsen, der dog ikke vil sidde på bænken i flere år.

"Jeg var jo fast mand i det første halve år og kan ikke blive ved med at sidde på bænken. Det er pisse irriterende at man ikke spiller hver weekend. Jeg prøvede det også et halvt års tid i Esbjerg, hvor Ove Pedersen brugte Barslund på min plads. Hernede er det lidt nemmere at acceptere med så gode spillere, selv om jeg synes jeg er god nok til både højre back og højre midtbane. Men det hjælper ikke at tude, jeg skal bare kæmpe," siger Poulsen.

Et klubskifte er ikke aktuelt i øjeblikket, men vinterpausen skal bruges til at evaluere på situationen.

"Det går i den rigtige retning lige nu med indhop i kampene, og hvis kurven fortsætter, så starter jeg snart inde på holdet," fortæller en optimistisk Poulsen, der kun har læst om den påståede interesse fra OB.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

SIF-træner: Mangler kvalitet og coolness

01/08 Tre kampe, et point og nul mål er det skuffende facit for Silkeborg efter sæsonens første tre Superliga-kampe. Læs mere
 

Kyniske SønderjyskE tog sæsonens første sejr

01/08 Det var hverken velspillet eller underholdende, men SønderjyskE er nok ligeglade. På mål af Bojan Golubovic og Andreas Oggesen slog sønderjyderne Silkeborg med 2-0 på udebane. Læs mere
 

To af tre Guingamp-danskere med mod PSG

01/08 Når Guingamp lørdag møder Paris Saint Germain i den franske Super Cup er det med Lars Jacobsen og Ronnie Schwartz i truppen. Jonas Lössl sidder ude med en skade. Læs mere
 

Hobro-træner: Ingen respekt om os

01/08 Hobros træner Jonas Dal kalder det for provokerende, at flertallet har dømt hans hold nede allerede inden sæsonen i Superligaen var startet. Læs mere
 

Casper Sloth: Den franske liga er interessant

01/08 Casper Sloth har kontrakt med AGF indtil næste sommer, men afviser ikke, at der kan ske noget før. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Ja, jo-klubben

28/07 Denne analyse handler om Liverpool Læs mere

 

C/N: Optakt Israel - Palæstina

23/07 Dette er en optakt til arvefjendeopgøret i mellem Israel og Palæstina. I fodboldmæssig forstand. Læs mere

 

C/N: Bedst til at være dårligst

16/07 Denne analyse handler om hvem der kan rykke ud af Superligaen Læs mere

 

Afstemning

FCK opruster igen - men vinder de Superligaen?