"Træneren er stadig ikke min kop te"

Jakob Poulsen var fast mand i det første halve år i Heerenveen, men siden røg han af holdet. Nu vender det måske igen.

Jakob Poulsen blev solgt til Heerenveen i januar 2006 efter en række gode præstationer på Esbjergs hold. Esbjerg mistede i øvrigt tre profiler i Jan Kristiansen, Hans Henrik Andreasen og Jakob Poulsen.

Jakob Poulsen søgte nye udfordringer i Holland, hvor han valgte Jon Dahl Tomassons tidligere klub, Heerenveen. I starten gik det godt for 22-årige Poulsen, men siden har han tilbragt en del tid på bænken.

"Det er begyndt at gå bedre nu, hvor jeg har fået lidt spilletid i de sidste fem-seks kampe. Min træner er gået over til noget i retning af 4-4-2, så jeg har fået spilletid som højre back og på højre midtbane. Træneren er stadig ikke min kop te. Træningen er fin nok, men han kommer ikke med så mange kreative ting. Vi var for eksempel bagud med 0-1 mod Vitesse og han gav bare en dundertale i stedet for, at komme med kreative løsninger. Omvendt så har han været tilfreds med min udvikling og han ser mig tættere på startopstillingen end længe. Nu håber jeg bare at det snart udmønter sig i fast spilletid," siger Jakob Poulsen.

Trænerens øgede tillid til Poulsen skal blandt andet ses i lyset af, at holdet er plaget af skader i øjeblikket. Blandt andet på højre kant, hvor træneren dog har valgt at give chancen til en Poulsen-konkurrent. Modgangen i Holland har modnet Jakob Poulsen, der dog ikke vil sidde på bænken i flere år.

"Jeg var jo fast mand i det første halve år og kan ikke blive ved med at sidde på bænken. Det er pisse irriterende at man ikke spiller hver weekend. Jeg prøvede det også et halvt års tid i Esbjerg, hvor Ove Pedersen brugte Barslund på min plads. Hernede er det lidt nemmere at acceptere med så gode spillere, selv om jeg synes jeg er god nok til både højre back og højre midtbane. Men det hjælper ikke at tude, jeg skal bare kæmpe," siger Poulsen.

Et klubskifte er ikke aktuelt i øjeblikket, men vinterpausen skal bruges til at evaluere på situationen.

"Det går i den rigtige retning lige nu med indhop i kampene, og hvis kurven fortsætter, så starter jeg snart inde på holdet," fortæller en optimistisk Poulsen, der kun har læst om den påståede interesse fra OB.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Per Rud: En overraskende handel

16:05 Per Rud turde knapt selv tro på en aftale med Daniel Agger, der dog blev en realitet lørdag. Læs mere
 

Di Maria-debut i Manchester United-remis mod Burnley

15:37 Der var chancer, men hverken Manchester United eller Burnley formåede at sende bolden i nettet. 0-0 på Turf Moor. Læs mere
 

Ronaldo misser Sociedad-opgør

15:35 Cristiano Ronaldo bliver sparret, når Real Madrid på udebane møder Real Sociedad. Læs mere
 

Makienok bekræftet i Palermo: Kan ikke vente med at komme i gang

14:20 Simon Makienok har underskrevet kontrakten og gennemgået lægetjekket i Italien. Dermed er han Palermo-spiller i de kommende fire sæsoner, og han glæder sig til at komme i gang. Læs mere
 

Agger ville kun til Brøndby: Har afvist mange tilbud

13:34 Daniel Agger havde kun Brøndby IF for øje, da han stod overfor at skulle finde en ny klub. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Hjernenyt

27/08 Denne analyse er nyt om hjernen og fodbold Læs mere

 

C/N: Morten og Bukephalos

21/08 Denne analyse handler igen om AGFs (mange) problemer Læs mere

 

Afstemning

Hvilken træner forlader først sin klub?