Pirlo i flot MLS-debut

Andrea Pirlo blev indskiftet i anden halvleg, da New York City FC slog Orlando med 5-3 i MLS.

Det udviklede sig til lidt af en målfest, da New York City FC søndag tog imod Orlando i den amerikanske MLS. Det var dog ikke de otte mål, opgøret bød på, der skabte fokus. Det blev i stedet den begivenhed, der udspillede sig efter 57 minutters spil i opgøret.

Her sendre værterne nemlig nyindkøbet Andrea Pirlo på banen, og det var en indskiftning, der skabte massiv jubel. I sine 33 minutter leverede den tidligere Juventus-stjerne da også en stor indsats, hvor han dirigerede midtbanen som en nyankommen majestæt for værterne.

Forinden indskiftningen af Pirlo havde David Villa i de døende sekunder af første halvleg bragt New York foran, inden Cyle Larin skabte spænding kort efter pausen. Estrada fik hurtigt værterne på 2-1, men efter indskiftningen af Pirlo gik det stærkt.

Cyle Larin udlignede til 2-2, inden David Villa og Thomas McNamara bragte New York på både 3-2 og 4-2. Cyle Larin fuldendte sit hattrick med sin træffer til 4-3, inden Mikkel Diskerud lukkede og slukkede til 5-3.

David Villa og Andrea Pirlo var ikke de eneste tidligere stjerner fra europæisk fodbold. Også Kaka optrådte i opgøret - Dog for modstanderholdet Orlando City.