Nicki Bille scorede i polsk debut

Danske Nicki Bille Nielsen kom på måltavlen, da Lech Poznan overbevisende slog Nieciecza med 5-2 søndag.

Den bedste polske række er ikke et sted, hvor man ofte ser de store danske navne. Søndag var der dog debut til angriberen Nicki Bille Nielsen, der har skiftet Esbjerg fB og Alka Superligaen ud med storklubben Lech Poznan. Her var der debut i startopstillingen, da holdet søndag eftermiddag tog imod oprykkerne fra Nieciecza.

En kamp der udviklede sig til lidt af en målfest. Dette med værterne i festhumør, hvor Szymon Pawlowski efter 11 minutter åbnede ballet for Lech Poznan. Tre minutter før pausen var der så succes set med danske øjne, da Nicki Bille Nielsen nettede til 2-0.

Gæsterne kom overraskende tilbage i kampen, da Wojciech Kedziora fik både reduceret og udlignet. Herfra tog Lech Poznan dog fat på ny, hvor Pawlowski igen var på spil og gjorde det til 3-2, inden Dawid Kownacki gjorde det til både 4-2 og 5-2 i overtiden.

Kampen vil dog især blive husket for en flot debut til Nicki Bille, der leverede flere gode ting undervejs.