NFL Magasinet is back

NFL-sæson er skudt i gang. Få den solide guide til sæsonen i Tipsbladets 100 siders NFL-magasin som en komplet guide til efterårets og vinterens store amerikanske tv-sport. På gaden nu.

Green Bay Packers er regerende Super Bowl-mestre og spået pæne chancer for igen at kæmpe med om trofæet, men flere andre store hold har oprustet og sikret markante ændringer i truppen frem mod den nye sæson. Alt dette og meget mere får du beskrevet i NFL Magasinet fra Tipsbladet, der er i handlen nu.

Magasinet byder på masser artikler og informationer: Der er en god tv-guide for den danske NFL-fan, lige som der er en solid gennemgang af samtlige 32 hold. Derudover får du divisionsoversigt, kampprogram, drafts med til- og afgang samt de 32 holds forventede startende spillere.

Tæt på Manning
Få desuden eksklusive historier om, hvor Peyton Manning kaldes NFL’s bedste spiller, og måske er den mest intelligente footballspiller i historien. Han er så god, at han får flere valgmuligheder med på banen fra trænerne, før han selv tager bestik af situationen og vælger holdets play. Indianapolis Colts må dog fra starten af sæsonen undvære den sikre trumf på grund af en skade.

Cheerleaderne distraherer mange – også spillerne. I årtier er de blevet brugt som våben mod udehold med naturlige, mandlige svagheder…

Nye trends i NFL, giver tre NFL-trænere dig et unikt indblik i. Hvordan tænker holdene taktik? Det giver vi svaret på. Og så er der selvfølgelig alt om den 137 dage lange konflikt, for hvad var det egentlig for en ballade sommeren over?

Sæsonens første momentumenter
Footballeksperten Claus Elming offentliggør sæsonens første momentumeter og giver et bud på de otte divisioner, og her bliver han udfordret af NFL-legenden Morten Andersen samt NFLmings makker fra TV 2 SPORT, Jimmy Bøjgaard, som har været med i redaktionen på NFL-magasinet.

- Jeg må gentage ordene fra sidste år, at det er helt vildt fedt, at vi kan levere sådan et magasin i Danmark. Skrevet på dansk. Det er løftet en tand i forhold til sidste år med de mange eksklusive historier, som giver den almene footballdansker større forståelse for væsentlige elementer i National Football League.

- Jeg kan ikke vente med at kommentere sæsonen på TV 2 SPORT sammen med NFLming, og NFL Magasinet er den perfekte guide til at kigge med der, siger Jimmy "Falkeøje" Bøjgaard, der igen i år har skrevet lederen i magasinet.

Køb magasinet i Føtex, Bilka, AZ, Kvickly, SuperBrugsen, OK Plus, 7-eleven, DSB 7-eleven, NærKØB og i 1000 kiosker over hele landet.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Brøndby - Silkeborg: Bedst og værst

28/07 Hvem skinnede igennem i opgøret mellem Brøndby og Silkeborg? Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen. Læs mere
 

Brøndby vandt på solid anden halvleg

28/07 I en halvkedelig mandagskamp levede Brøndby lige akkurat op til favoritværdigheden og besejrede Silkeborg med 2-0. Læs mere
 

Spurs tæt på Southampton-duo

28/07 Southampton fortsætter udsalget - nu meldes to profiler tæt på Tottenham. Læs mere
 

Sportsdirektør: Store forventninger til Kirkeskov

28/07 Jesper Hansen har store forventninger til nyindkøbet, men understreger, at man ikke er færdige med at handle. Læs mere
 

OB køber Mikkel Kirkeskov i AGF

28/07 OB har med øjeblikkelig virkning hentet venstre backen Mikkel Kirkeskov i AGF. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Optakt Israel - Palæstina

23/07 Dette er en optakt til arvefjendeopgøret i mellem Israel og Palæstina. I fodboldmæssig forstand. Læs mere

 

C/N: Bedst til at være dårligst

16/07 Denne analyse handler om hvem der kan rykke ud af Superligaen Læs mere

 

C/N: Midtbane-karrusellen

13/07 Denne analyse handler om kommende og nuværende transfers Læs mere

 

Afstemning

FCK opruster igen - men vinder de Superligaen?