Målbomber søger klub

Den unge AGF-angriber Michael Vester blev forleden degraderet fra førsteholdstruppen og leder nu efter en ny klub.

Michael Vesters navn er gået lidt i glemmebogen på Fredensvang de seneste sæsoner, men angriberen er del af den yderst talentfulde 1988-årgang, som blandt andre også tæller Frederik Krabbe og Michael Lumb, som er faste på førsteholdet i SAS Ligaen nu.

Som ungdomsspiller scorede Michael Vester et hav af mål og var en overgang topscorer på både junior, ynglinge- og reserveligaholdet på samme tid.

Michael Vester er kendt som en farlig afslutter med et hurtigt antrit, som altid står på det rette sted. Han har også spillet kampe på diverse ungdomslandshold og fik debut på AGF's førstehold i SAS Ligaen i 2005 mod OB.

Derfra gik det desværre nedad bakke for Michael Vester, som forleden fik samme beksed som tre andre AGF'ere: Fra januar skal de ikke længere træne med førsteholdet.

- Jeg har det ikke alt for godt med det, men sådan er fodboldverdenen. Nu er der kommet en afklaring på det, og så må jeg lede efter nye græsgange. Når der kommer en ny træner, håber man jo altid at få chancen, men han har ønsket en mindre trup og trække en linje, siger Michael Vester til tipsbladet.dk.

Michael Vester stiller sig dog langtfra tilfreds med at skulle træne med ungdomsholdet. Han håber at komme videre i sin fodboldkarriere så hurtigt som muligt.

- Jeg vil prøve mig selv af på et førstehold et andet sted og håber, at der sker noget i starten af det nye år. For så vidt leder jeg allerede efter en ny klub nu. Det er klart, at det ikke har været let at profilere mig, mens jeg har spillet på AGF's andethold, men jeg håber, at folk kan huske mine kvaliteter som ungdomsspiller og ved, hvad jeg kan. Mit niveau vurderer jeg til at lægge i toppen af 2. division eller måske 1. division, siger Michael Vester.

Den nu 20-årige angribers mange mål op gennem rækkerne medførte større forventninger end en afgang i en ung alder, men han er helt ærlig og afklaret med årsagen.

- Kort tid efter min debut mod OB allerede i 2005 blev jeg skadet og var ude i et halvt år. Derefter var jeg ikke god nok til at gribe chancen, når den kom. Det har måske også noget at gøre med den position, jeg spiller. Vi har lige nu Dioh Williams, Nando Rafael og Peter Graulund som angribere, og de er alle så gode, at ingen af dem kan være sikre på at spille fra start.

- På andre positioner har det måske været lettere for de unge spillere at få chancer og tillid, og de andre fra min årgang har haft andre kvaliteter end mig, konstateter Michael Vester, der altså nu skal på klubjagt.

 

 

 

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Sommerens transfers i Superligaen

00:38 Transfervinduet er lukket. Sådan handlede de 12 Superliga-klubber. Læs mere
 

Negredo udlejes til Valencia

00:11 Alvaro Negredo udlejes til Valencia det kommende år, bekræfter klubben på dens officielle Twitter-profil. Læs mere
 

Midtjylland bekræfter aftale med Arsenal-spiller

01/09 Arsenals Kristoffer Olsson skifter til FC Midtjylland på en lejeaftale frem til januar. Læs mere
 

Officielt: Zimling til Ajax

01/09 Den hollande avis De Telegraaf siger, at Niki Zimling skal spille resten af sæsonen for Ajax Amsterdam på en lejeaftale. Læs mere
 

SønderjyskE: Bliver et scoop med Pourié

01/09 SønderjyskE bekræfter over for tipsbladet.dk, at man er ved at lægge sidste hånd på en aftale med Marvin Pourié. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Transferblog

01/09 Her bliver der løbende opdateret med forskellige rygter og nyheder med korte kommentarer Læs mere

 

C/N: Dynastiets død

01/09 Denne analyse handler om Manchester Uniteds endeligt Læs mere

 

C/N: Hjernenyt

27/08 Denne analyse er nyt om hjernen og fodbold Læs mere

 

Afstemning

Hvem har handlet bedst i transfervinduet