Målbomber søger klub

Den unge AGF-angriber Michael Vester blev forleden degraderet fra førsteholdstruppen og leder nu efter en ny klub.

Michael Vesters navn er gået lidt i glemmebogen på Fredensvang de seneste sæsoner, men angriberen er del af den yderst talentfulde 1988-årgang, som blandt andre også tæller Frederik Krabbe og Michael Lumb, som er faste på førsteholdet i SAS Ligaen nu.

Som ungdomsspiller scorede Michael Vester et hav af mål og var en overgang topscorer på både junior, ynglinge- og reserveligaholdet på samme tid.

Michael Vester er kendt som en farlig afslutter med et hurtigt antrit, som altid står på det rette sted. Han har også spillet kampe på diverse ungdomslandshold og fik debut på AGF's førstehold i SAS Ligaen i 2005 mod OB.

Derfra gik det desværre nedad bakke for Michael Vester, som forleden fik samme beksed som tre andre AGF'ere: Fra januar skal de ikke længere træne med førsteholdet.

- Jeg har det ikke alt for godt med det, men sådan er fodboldverdenen. Nu er der kommet en afklaring på det, og så må jeg lede efter nye græsgange. Når der kommer en ny træner, håber man jo altid at få chancen, men han har ønsket en mindre trup og trække en linje, siger Michael Vester til tipsbladet.dk.

Michael Vester stiller sig dog langtfra tilfreds med at skulle træne med ungdomsholdet. Han håber at komme videre i sin fodboldkarriere så hurtigt som muligt.

- Jeg vil prøve mig selv af på et førstehold et andet sted og håber, at der sker noget i starten af det nye år. For så vidt leder jeg allerede efter en ny klub nu. Det er klart, at det ikke har været let at profilere mig, mens jeg har spillet på AGF's andethold, men jeg håber, at folk kan huske mine kvaliteter som ungdomsspiller og ved, hvad jeg kan. Mit niveau vurderer jeg til at lægge i toppen af 2. division eller måske 1. division, siger Michael Vester.

Den nu 20-årige angribers mange mål op gennem rækkerne medførte større forventninger end en afgang i en ung alder, men han er helt ærlig og afklaret med årsagen.

- Kort tid efter min debut mod OB allerede i 2005 blev jeg skadet og var ude i et halvt år. Derefter var jeg ikke god nok til at gribe chancen, når den kom. Det har måske også noget at gøre med den position, jeg spiller. Vi har lige nu Dioh Williams, Nando Rafael og Peter Graulund som angribere, og de er alle så gode, at ingen af dem kan være sikre på at spille fra start.

- På andre positioner har det måske været lettere for de unge spillere at få chancer og tillid, og de andre fra min årgang har haft andre kvaliteter end mig, konstateter Michael Vester, der altså nu skal på klubjagt.

 

 

 

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Sportsdirektør: Store forventninger til Kirkeskov

18:36 Jesper Hansen har store forventninger til nyindkøbet, men understreger, at man ikke er færdige med at handle. Læs mere
 

OB køber Mikkel Kirkeskov i AGF

17:02 OB har med øjeblikkelig virkning hentet venstre backen Mikkel Kirkeskov i AGF. Læs mere
 

Solbakken tvivler på flere FCK-indkøb

14:50 Ståle Solbakken mener ikke, at FCK-truppen er for bred, men er tilfreds med mængden og kvaliteten af spillere. Han arbejder ikke på flere FCK-handler denne sommer. Læs mere
 

Brøndby regner med flere transfers

14:19 Per Rud vil ikke love flere transfers, men det vil overraske ham meget, hvis ikke der sker flere handler i Brøndby i løbet af sommeren. Læs mere
 

Antonsson valgte FCK foran flere andre bejlere

14:02 - Der var interesse fra flere andre hold, men da FCK kom på banen, føltes det rigtigt. Det, man kan få i FCK, er svært at finde hos andre klubber, siger Mikael Antonsson om skiftet til den danske sølvvinder. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Optakt Israel - Palæstina

23/07 Dette er en optakt til arvefjendeopgøret i mellem Israel og Palæstina. I fodboldmæssig forstand. Læs mere

 

C/N: Bedst til at være dårligst

16/07 Denne analyse handler om hvem der kan rykke ud af Superligaen Læs mere

 

C/N: Midtbane-karrusellen

13/07 Denne analyse handler om kommende og nuværende transfers Læs mere

 

Afstemning

FCK opruster igen - men vinder de Superligaen?