Målbomber søger klub

Den unge AGF-angriber Michael Vester blev forleden degraderet fra førsteholdstruppen og leder nu efter en ny klub.

Michael Vesters navn er gået lidt i glemmebogen på Fredensvang de seneste sæsoner, men angriberen er del af den yderst talentfulde 1988-årgang, som blandt andre også tæller Frederik Krabbe og Michael Lumb, som er faste på førsteholdet i SAS Ligaen nu.

Som ungdomsspiller scorede Michael Vester et hav af mål og var en overgang topscorer på både junior, ynglinge- og reserveligaholdet på samme tid.

Michael Vester er kendt som en farlig afslutter med et hurtigt antrit, som altid står på det rette sted. Han har også spillet kampe på diverse ungdomslandshold og fik debut på AGF's førstehold i SAS Ligaen i 2005 mod OB.

Derfra gik det desværre nedad bakke for Michael Vester, som forleden fik samme beksed som tre andre AGF'ere: Fra januar skal de ikke længere træne med førsteholdet.

- Jeg har det ikke alt for godt med det, men sådan er fodboldverdenen. Nu er der kommet en afklaring på det, og så må jeg lede efter nye græsgange. Når der kommer en ny træner, håber man jo altid at få chancen, men han har ønsket en mindre trup og trække en linje, siger Michael Vester til tipsbladet.dk.

Michael Vester stiller sig dog langtfra tilfreds med at skulle træne med ungdomsholdet. Han håber at komme videre i sin fodboldkarriere så hurtigt som muligt.

- Jeg vil prøve mig selv af på et førstehold et andet sted og håber, at der sker noget i starten af det nye år. For så vidt leder jeg allerede efter en ny klub nu. Det er klart, at det ikke har været let at profilere mig, mens jeg har spillet på AGF's andethold, men jeg håber, at folk kan huske mine kvaliteter som ungdomsspiller og ved, hvad jeg kan. Mit niveau vurderer jeg til at lægge i toppen af 2. division eller måske 1. division, siger Michael Vester.

Den nu 20-årige angribers mange mål op gennem rækkerne medførte større forventninger end en afgang i en ung alder, men han er helt ærlig og afklaret med årsagen.

- Kort tid efter min debut mod OB allerede i 2005 blev jeg skadet og var ude i et halvt år. Derefter var jeg ikke god nok til at gribe chancen, når den kom. Det har måske også noget at gøre med den position, jeg spiller. Vi har lige nu Dioh Williams, Nando Rafael og Peter Graulund som angribere, og de er alle så gode, at ingen af dem kan være sikre på at spille fra start.

- På andre positioner har det måske været lettere for de unge spillere at få chancer og tillid, og de andre fra min årgang har haft andre kvaliteter end mig, konstateter Michael Vester, der altså nu skal på klubjagt.

 

 

 

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Velspillende FC Midtjylland færdige i Europa efter nyt nederlag

28/08 FC Midtjylland spillede for chancen, men ind ville bolden ikke mod Panathinaikos, der sejrede med 2-1 på den jyske hede. Det græske mandskab tager pladsen i Europa med sammenlagt 6-2. Læs mere
 

Ronaldo efter stor kåring: En sæson med op- og nedture

28/08 Cristiano Ronaldo var en stolt mand efter modtagelsen af prisen som årets bedste fodboldspiller i Europa. Portugiseren kan se tilbage på en sæson med op- og nedture på grønsværen. Læs mere
 

Twente dummede sig - FCK i øverste seedningslag

28/08 Twente er ude af Europa efter 1-1 hjemme mod Karabakh. Den hollandske exit betyder, at FC København til fredagens Europa League-lodtrækning er i det øverste seedningslag. Læs mere
 

Casper Sloths nye arbejdsgiver fyrer træneren

28/08 Leeds United har fyret manager David Hockaday efter en dårlig start på sæsonen i The Championship. Læs mere
 

Den danske stemme faldt også på Cristiano Ronaldo

28/08 Den danske repræsentant, der skulle stemme til kåringen af sidste sæsons bedste spiller i Europa, stemte på Cristiano Ronaldo, som bekendt også tog titlen foran Manuel Neuer og Arjen Robben. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Hjernenyt

27/08 Denne analyse er nyt om hjernen og fodbold Læs mere

 

C/N: Morten og Bukephalos

21/08 Denne analyse handler igen om AGFs (mange) problemer Læs mere

 

Afstemning

Hvilken træner forlader først sin klub?