Kjær dropper Beck - og forlænger

Simon Kjær har forlænget kontrakten med Palermo - uden den kompromitterede agent Mikkel Becks indblanding.

- Der har været talt om en ny kontrakt i længere tid fra klubbens side, og Palermo har været så tilfredse med Simons første år i klubben og i italiensk fodbold, at de gerne har villet give ham en betydelig lønforhøjelse. Den har Simon netop skrevet under på her i Rom, og han er meget glad for det store skulderklap, siger Kjærs nye repræsentant, hans far Jørn Kjær, ifølge sporten.dk.

Kjær har dermed lyttet til DBU’s opfordring om at afbryde samarbejdet med spilleragenten Mikkel Beck, der har fået inddraget sin licens som følge af dobbeltrepræsentation.

- Mikkel Beck har været en god og loyal agent for Simon, og vi har intet at udsætte på hans arbejde, men den senere tids omtale og især den dom, der er faldet over ham, har gjort, at vi har valgt at opsige samarbejdet med ham, så fra nu af er der ingen professionel kontakt mellem Mikkel og Simon. Nu varetager jeg Simons interesser fremover, fortæller Jørn Kjær.

Med den nye kontrakt fordobler Simon Kjær angiveligt sin gage.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Talentkrig: Kampen om talenterne er intensiveret

11:18 I de sidste 10 år er jagten på danske fodboldtalenter intensiveret, og spillerne bliver yngre og yngre. Men konkurrencen er god for dansk fodbold, mener AGF's tidligere talentchef Casper Bugge. Læs mere
 

Sylvester Igboun dominerer Superligaen

10:44 38 spillere har været på Rundens Hold i Superligaens første tre runder. Seks af dem har været med to gange, mens Hobro fortsat har været repræsenteret flest gange. Læs mere
 

Her er Champions League-programmet

09:17 Champions League-gruppespillet er tilbage. Få her oversigten over ugens 16 kampe i de otte grupper. Læs mere
 

Tirsdagens rygtebørs

07:31 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere
 

HSV giver Slomka sparket

06:21 Ifølge Bild er Mirko Slomka færdig som Hamburger SV-træner efter ét point i sæsonens tre kampe. Læs mere