Hoffenheim sikkert videre

Hoffenheim levede op til favoritværdigheden, da holdet slog Aalen ud af DFB pokalen med sejr på 0-2.

Hoffenheim var tirsdag store favoritter, da Aalen tog imod i DFB pokalen. Værterne var tæt på at sikre sig en god start, men sejren til Bundesliga-gæsterne kom aldrig for alvor i fare med 0-2 på tavlen efter 90 minutter.

Hjemmeholdet var ellers tæt på at sikre sig en god start. Fabian Kaufmann sparkede dog forbi efter 12 minutters spil, og det udnyttede gæsterne kort efter. Kevin Volland serverede boldem for fødderne af Eugen Polanski, der bragte Hoffenheim på 0-1.

Gæsterne havde de bedste tilbud for at score yderligere før pausen, hvor cifrene dog var 0-1.

I anden halvleg startede Aalen på ny med en god chance, da Oliver Barth headede tæt forbi tre minutter efter pausen. Ti minutter efter pausen var det dog Hoffenheim, der hev spændingen ud af kampen. Kevin Volland kronede gode aktioner med at sende bolden flot i netmaskerne, og bjerget var nu stejlt for værterne.

Det lykkedes da heller ikke at komme over scoringerne. Collin Quaner kom tættest på en reducering med tyve minutter igen, men Hoffenheim spillede sig med 0-2 videre til kvartfinalen i DFB pokalen.