FCV tromlede Svebølle efter pausen

FC Vestsjælland slog stensikkert Svebølle fra 2. Division med 5-1 i DBU Pokalen. Fire af FCV-målene faldt i anden halvleg.

FC Vestsjælland er som ventet videre til næste runde i DBU Pokalen, efter at Michael Hansens tropper onsdag aften levede op til favoritværdigheden og besejrede Svebølle på fremmed græs.

Hjemmeholdet, der til dagligt høster en tilværelse i 2. Division Øst, havde blandt andre den tidligere Brøndby-spiller Franck Semou på holdkortet, men det var som ventet FC Vestsjælland, der dominerede kampen. Til sidst mundede det ud i en 5-1-sejr.

Henrik Madsen tegnede sig for første halvlegs eneste scoring, da han gjorde det til 1-0 efter 28 minutter, og efter pausen øgede Dennis Sørensen til 2-0, før Marc Rochester Sørensen var på pletten med målet til 3-0. Efter 66 minutter gjorde Danni König det til 4-0, og kort efter blev det også 5-0, da Rasmus Festersen omsatte et straffespark. Med lidt under 20 minutter tilbage pyntede det tidligere FCK-talent Saban Özdogan til slutresultatet 5-1.

Næstved og HB Køge tørner også sammen i DBU Pokalen onsdag aften.