Dortmund afgjorde efter pausen

Borussia Dortmund er klar til kvartfinalen i DFB Pokalen efter 0-2 over Dynamo Dresden.

Dortmund har omsider ramt en god periode i Bundesligaen, og tirsdag skulle takterne følges op i DFB Pokalen. Her tog undertippede Dynamo Dresden imod, og selvom hjemmeholdet skabte problemer i første halvleg afgjorde Dortmund efter pausen.

Første halvleg blev dog en affære, hvor der var langt mellem de åbne målchancer. Dortmund dominerede, men havde svært ved at spille sig igennem, og var mest farlige fra distancen.

Før pausen blev det endda en dyr affære for Bundesliga-gæsterne, da en skadet Marco Reus måtte forlade banen. Endnu er der ingen meldinger på skadens omfang, men situationen var alt andet end god for gæsterne, der dog gik til pause med 0-0 på tavlen.

I anden halvleg var der dog ikke tvivl om udfaldet. Fem minutter efter pausen koksede hjemmeholdets forsvar, og det udnyttede Ciro Immobile til at bringe Dortmund på 0-1. Dresden var tæt på at svare igen minuttet efter, men Justin Eilers måtte se sit forsøg i feltet reddet.

Adrian Ramos var tæt på at lukke kampen med tyve minutter igen, men Dortmund kunne først juble i overtiden. En stikning fandt på ny Ciro Immobile, der uden problemer lukkede opgøret til 0-2. Et resultat der fik lov til at holde kampen ud.

Med i kvartfinalen er også Freiburg, der på eget græs slog FC Köln med 2-1.