Brasiliansk OL-helt skal ikke til Europa

Leandro Damiao er en eftertragtet mand i Europa, men angriberens brasilianske klub Internacional vil ikke sælge.

Brasiliens landshold skuffede i finalen i den netop overståede olympiske turnering, da Mexico viste sig at være en for stor mundfuld for de unge brasilianere. Finalenederlaget var især skuffende, fordi Brasilien stillede til start med masser af lovende, offensive talenter, som i løbet af turneringen ellers havde vist sig frem på flotteste vis.

En af disse unge spillere var angriberen Leandro Damiao. Seks mål scorede han undervejs i turneringen, og hvis ikke Damiao var interessant for større, europæiske klubber før denne sommer, så er han det med garanti nu.

Klubber som Chelsea og Tottenham har da også for længst meldt sig på banen om angriberens underskrift, men et skifte til Europa har umiddelbart lange udsigter for Damiao.

Spillerens nuværende arbejdsgiver, Internacional, har nemlig ingen intentioner om at slippe det 23-årige brasilianske stjerneskud.

- Der er interesse for ham. Allerede sidste år forventede alle, at han ville blive solgt, men Internacional stod fast og beholdt ham, og vi kan se nu, at det var den rigtige beslutning.

- I løbet af de sidste 14 måneder har han øget sin værdi, og jeg har ikke til hensigt at sælge ham. Jeg vil beholde vores bedste spillere, siger Internacionals præsident Giovanni Luigi.

Damiao har spillet ti A-landskampe for Brasilien, udover de kampe han fik under OL-turneringen.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Rundens Hold i Superligaen - 1. runde

09:20 Tipsbladet.dk er klar med sæsonens første bud på Rundens Hold. Læs mere
 

Zohore på listen i Göteborg

08:52 Den i sidste sæson Brøndby-udlejede Kenneth Zohore er interessant for svenske IFK Göteborg. Det bekræfter klubben selv. Læs mere
 

Dansk interesse for Malmö-forsvarsspiller

08:24 Malmö FF's Jasmin Sudic nærmer sig et exit i sin svenske klub, og der er interesse fra flere lande. Deriblandt Danmark. Læs mere
 

Tirsdagens rygtebørs

07:59 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere
 

Bliver James Rodriguez præsenteret i Real Madrid i dag?

07:43 Spanske AS skriver, at James Rodriguez' skifte fra Monaco til Real Madrid er så godt som afsluttet, og derfor kan den colombianske VM-topscorer allerede blive præsenteret i dag. Læs mere