Bolton sikrer Liverpool-omkamp

Bolton drillede Liverpool på Anfield, og sikrede med 0-0 omkamp mod Premier League-klubben.

Store overraskelser var sikret inden Bolton´s optræden lørdag aften, da Liverpool tog imod på Anfield. Også det undertippede mandskab fra The Championship fik en fornem aften, da man med 0-0 sikrede omkamp mod Liverpool.

Bolton startede optimistisk, uden man dog for alvor blev farlige. Darren Pratley forsøgte sig udefra, inden Jordan Henderson fik et godt forsøg reddet af Bolton-keeperen. Chancen satte mere gang i værterne, der virkede aggressive, mens gæsternes forsvar begyndte at vise usikkerhed.

Især Raheem Sterling var en trussel flere gange, men den brandvarme profil fik ikke nettet til at blafre i første halvleg. Samme billede gjorde sig gældende for de øvrige aktører, og dermed måtte Liverpool og Bolton gå til pause med 0-0 på tavlen.

Liverpool fortsatte presset efter pausen. Fabio Borini kom på banen, og han kom ved flere sekvenser tæt på den forløsende scoring. Bolton forsvarede sig dog med næb og kløer, og lod ikke Liverpool bryde igennem.

Alligevel var det hjemmeholdet, der var tæt på at snuppe sejren i overtiden. Fabio Borini fik en chance på hovedstød i feltet, men headede bolden tæt forbi nærmeste opstander. Liverpool måtte derfor nøjes med 0-0, hvilket sikrer omkamp på Bolton´s hjemmebane.