Bendtner spillede hovedrolle i vanvittig kamp

Nicklas Bendtner både brændte straffespark og scorede for Nottingham Forest i en kamp, hvor Newcastle endte med ni mand.

Nottingham Forest havde Nicklas Bendtner med fra start i mødet med topholdet Newcastle. Det blev en højintens affære, som endte 2-1 til danskerens hold.

Som sædvanlig spillede Bendtner en markant rolle, men denne startede med at være negativ. For første gang nogensinde brændte den danske angriber nemlig et straffespark, som Newcastles Jonjo Shelvey blev udvist for at have begået.

I stedet for var det Newcastle, der kom foran, da Matt Ritchie satte bolden i kassen i tillægstiden til første halvleg. Her stoppede dramaet dog ikke, for Newcastle fik endnu et rødt kort tildelt, mens Bendtners holdkammerat Henri Lansbury brændte hjemmeholdets andet straffespark.

Nicklas Bendtner fik dog en forløsning i anden halvleg, da han efter et noget komisk klumpspil i målfeltet fik prikket bolden ind over stregen og herved fik rådet bod på afbrænderen i første halvleg.

Det så dermed ud til at blive en uafgjort affære, men i de sidste minutter af kampen kom Nottingham Forest foran. Udeholdets Jamaal Lascelles var nemlig så uheldig at sende bolden i eget net, og så kunne Bendtner og resten af holdet altså juble over en sejr på 2-1.