Barca nedlagde Atletico i drama

Fem mål og to røde kort blev ingredienserne, da FC Barcelona med en sejr på 2-3 sikrede sig videre deltagelse i Copa del Rey.

En underholdende affære var i vente, da Atletico Madrid onsdag tog imod FC Barcelona i Copa del Rey. Med en Barca-sejr på 1-0 i første møde var alt åbent, og det blev da også en dramatisk duel i den spanske hovedstad. Efter mål, drama og røde kort kunne FC Barcelona dog tage sejren på 2-3.

Atletico Madrid åbnede dog godt, og sikrede sig allerede i kampens første minut en drømmestart. Fernando Torres dukkede op tæt under mål, og fik med sin træffer hjemmeholdets fans på kogepunktet. Glæden blev dog kort for værterne.

Syv minutter senere lå bolden nemlig i netmaskerne i den anden ende, da Neymar kronede et flot samarbejde med Luis Suarez til at bringe balance og gæsterne foran samlet på ny. Intensiteten fortsatte dog, og rundet den halve time gik det atter galt for FC Barcelona.

Et klodset straffespark blev begået, og fra 11 meter kunne Raul Garcia sikkert øge til 2-1 for Atletico Madrid. Her stoppede en dramatisk første halvleg dog ikke. Et selvmål fra Miranda sendte gæsterne tilbage, og med tre minutter til pause kunne Neymar endda sikre en pauseføring med sin anden scoring i opgøret. Ondt blev værre for Atletico efter pausefløjt, da en overtændt Gabi blev sendt tidligt i bad.

Anden halvleg blev ligeledes en dramatisk affære. Arda Turan kastede sin støvle efter linjevogteren, der dog noget overraskende undlod at vise Atletico-profilen ud. FC Barcelona kontrollerede anden halvleg, hvor Atletico forgæves forsøgte at jagte.

En svær opgave blev umulig i de døende minutter, da Mario Suarez fik kampens andet røde kort efter en for sen tackling på Lionel Messi. Dermed kunne FC Barcelona let sikre sejren på 2-3, der sender holdet videre til semifinalen med samlet 2-4.