Arsenal sikrer første titel

Arsenal sikrede sæsonens første titel, da London-rivalerne fra Chelsea blev nedlagt i FA Community Shield.

Traditionen tro blev der søndag spillet FA Community Shield på Wembley i London. Her tog FA Cup-vinderne fra Arsenal imod Premier League-vinderne fra Chelsea, og det blev en kamp, hvor Arsenal kunne juble efter 90 intense minutter.

Kampen startede intenst, hvor Alex Oxlade-Chamberlain hurtigt forsøgte at bryde igennem uden held. Held havde midtbanespilleren til gengæld mere af efter 25 minutters spil, da han modtog en god bold i feltet. Her tog Arsenal-stjernen chancen, og skabte jubel blandt Arsenal-supporterne på Wembley.

Ti minutter efter var Chelsea tæt på at svare effektivt igen. Et glimrende indlæg blev serveret til Ramires, der steg højt til vejrs. Han headede dog tæt forbi den ene opstander, og trods flere muligheder i begge ender kunne Arsenal glæde sig over en 1-0 føring ved pausen.

I anden halvleg satte Chelsea sig mere og mere på tingene. Men en halv time igen opstod et godt tilbud til Eden Hazard, der dog fra nært hold bragede sin afslutning langt over mål. I slutfasen kom holdet endnu tættere på, da Oscar måtte se et præcist frispark reddet på flotteste vis.

Santi Cazorla fik en god mulighed i de døende minutter, men Courtois i Chelsea-buret tog fra. Tættere på kom ingen af de to mandskaber, og dermed kunne Arsenal glæde sig over sejren og titlen på Wembley.