AGF sendte Hobro ud af DBU Pokalen efter forlænget spilletid

AGF trak sig sejrrigt ud af pokalopgøret mod Hobro og er dermed klar til DBU Pokalens tredje runde.

Det lignede længe et knebent pokal-exit for AGF's vedkommende, da de tirsdag aften tog imod Hobro i DBU Pokalens anden runde.

De to hold var gået til pause ved stillingen 0-0, men efter 53 minutter, var det Hobros Mathias B. Sørensen, som bragte gæsterne foran.

Og det lignede længe, at den stilling ville holde ind til slutfløjtet. AGF formåede nemlig ikke at få puttet bolden i kassen, i hvert fald ikke før forløsningen endelig kom for AGF-tilhængerne, som kunne se Kim Aabech, der tidligere i kampen havde brændt en kæmpe chance, gøre skaden god igen og gøre det til 1-1.

Dermed måtte de to hold ud i forlænget spilletid, og den opgave var AGF bedst motiveret til.

Igen var det Kim Aabech, som stod scoringen. Det skete i det 99. minut, hvor han gjorde det til 2-1, hvilket blev kampens slutresultat.

Dermed kunne Hobro altså ikke gøre Silkeborg, Esbjerg fB og Randers FC kunsten efter og spille sig videre til DBU Pokalens tredje runde, ligesom de andre Superligahold, der var i kamp tidligere onsdag. I stedet bliver de hold nu gjort selskab af Morten Wieghorsts tropper.