Frederik Sørensen assisterede i Köln-storsejr

FC Köln havde en god dag kontoret og fik tre points på kontoen mod Darmstadt.

To af de større overraskelser i tysk fodbold i denne sæson er Köln og Darmstadt, der beggge har gjort det ganske godt i løbet af sæsonen.

Lørdag stod de to hold over for hinanden og det blev en underholdene affære. Anthony Modeste åbnede scoringen allerede i det fjerde minut. En scoring der kun otte minutter senere blev udlignet af Jerome Gondorf.

I det 35. minut startede hjemmeholdets dominans dog for alvor. Frederik Sørensen lagde op til Modestes andet mål, som i anden halvleg blev suppleret af to scoringer fra Marcel Risse.

Risses scoringer udgjorde, hvad der blev en 4-1-sejr til Köln. De rykker dermed forbi Wolfsburg, der overraskende tabte til Augsburg, op på ottendepladsen, mens Darmstadt falder til 13. pladsen. Augsburg rykker langt tættere overlevelse og indtager nu en 12. plads.

Andetsteds spillede Ingolstadt 2-2 ude mod Hannover, der havde hverken Uffe Bech eller Leon Andreasen med.