FC Vestsjælland i semifinalen efter årets første sejr

Superliga-bundholdet FC Vestsjælland slog Brønshøj og er nu klar til semifinalen i DBU Pokalen.

Årets anden pokalsemifinalist blev FC Vestsjælland, efter holdet vandt sin første sejr i 2015. Den blev på 2-1 på udebane over 1. divisionsholdet Brønshøj.

Alle tre mål faldt inden for den første halve time. Allerede efter ni minutter bragte den nye græske angriber, Apostolos Vellios, Superliga-mandskabet foran, og fire minutter senere fulgte Marc Dal Hende trop.

I det 28. minut reducerede den tidligere Brøndby-angriber Oke Akpoveta, men Hvepsene stak ikke yderligere i den resterende time. Derfor kunne FC Vestsjælland tage den første sejr i år efter to nederlag i ligaen - og ikke mindst tage plads ved siden af SønderjyskE i semifinalen i DBU Pokalen. De to sidste semifinalister findes i morgen, når FC København tager i mod Randers, og Esbjerg beværter AaB.