Vilde Handanovic snupper seks straffespark i træk

Inters målmand Samir Handanovic virker til at være umulig at få bolden forbi, når der skal skydes straffespark. Den 30-årige keeper har nu taget seks straffespark i træk.

Samir Handanovic spillede en stor rolle i Inters 2-1 sejr over Dnipro Dnipropetrovsk på hjemmebane i Milano torsdag aften, da han snuppede endnu et forsøg fra de 11 meter.

Ruslan Rotan havde bragt udeholdet i front allerede efter et kvarter, inden Zdravko Kuzmanovic og Pablo OSvaldo sikrede Inter de tre point, men sejren var langt fra ligetil for Milano-holdet.

Samir Handanovic måtte i første halvleg hive endnu en straffesparksredning frem på Yevgen Konoplyankas forsøg, mens Inters Andrea Rannochia blev smidt tidligt i bad efter to advarsel kort inde i anden halvleg:

- Det er mit job at holde bolden ude af nettet, så jeg forsøger bare, så godt jeg kan. Vi måtte arbejde meget hårdt for sejren. Om vi har problemer i forsvaret? Det er ligegyldigt, så længe vi viser den rigtige mentalitet, sagde Handanovic efter kampen.

Også Hellas Verona, Cagliari, Torino, Parma og Palermo har i denne sæson brændt et straffespark på den reaktionsstærke Inter-målmand.