Det sagde 'bang' i Nice torsdag aften, da den tidligere Lyngby-spiller Brian Hämäläinen sendte et frispark i mål på fornem vis.

Det kan godt være, at FC København tager mest opmærksomhed på sådan en Europa League-aften, men i Nice var den danske spiller Brian Hämäläinen nok en af dem, som man husker allerbedst.

Han var i kamp for sin klub Zulte Waregem, hvor det blev til et nederlag på 1-3, da Mario Balotelli virkelig var i hopla med to kasser. Men hans scoringer blev klart overskygget af Hämäläinen, der sendte et frisparksmål i kassen.

Fra en afstand på omkring 30 meter sendte han bolden i mål, så spillere som Juninho og Lars Højer må være dybt misundelige for den danske forsvarsspillers lyn af en scoring. Målet kom med ni minutter tilbage af kampen til 1-2, og dermed var de pludselig tilbage i opgøret. Dog fik Tameze gjort det til 3-1 få minutter efter, som lukkede kampen.

Resultatet betyder desuden også, at Zulte Waregem er ude af Europa League, mens Nice er videre.