Tottenham videre uden Eriksen

Tottenham er videre i Europa League efter 1-0 sejr over Partizan Beograd torsdag aften.

Tottenham skulle blot bruge et enkelt points for at spille sig videre i Europa League, da Partizan Beograd gæstede White Hart Lane. Gæsterne var at finde på sidstepladsen i gruppe C, og måtte på ny forlade banen med et 1-0 nederlag.

Tottenham åbnede opgøret godt med nærgående forsøg fra Paulinho samt Kyle Naughton, inden Danko Lazovic efter 16 minutters spil fik gæsternes første tilbud.

Som halvlegen gik faldt tempoet en smule, og de to mandskaber måtte gå til pausen med 0-0 på tavlen i en kamp, som værterne dominerede.

Efter pausen var gæsterne tæt på at chokere Tottenham med en afslutning fra Danko Lazovic, men minuttet efter slog værterne til. Benjamin Stambouli modtog bolden i en gylden position, og scorede flot til 1-0 for Tottenham.

Efter scoringen satte Tottenham sig endegyldigt på begivenhederne mod et Partizan-mandskab, der glædede sig til at slippe væk fra White Hart Lane. Det kunne holdet efter fire minutters tillægstid, hvor hjemmeholdet kunne juble over sejren på 1-0.

Sejren sender Tottenham videre fra gruppe C, mens Besiktas med uafgjort i Asteras tog andenpladsen. Kampen mellem Asteras og Besiktas sluttede 2-2.