Nu kan de ånde lettet op: Liverpool videre i Europa League

Efter tre uafgjorte kampe i træk i de første gruppekampe er Liverpool nu videre i Europa League efter en sejr over Bordeaux.

Liverpool kunne med en sejr sikre sig videre i Europa League, da de mødte Bordeaux på hjemmebane. Det fik de med en 2-1-sejr, som betyder, at de nu ikke kan ende lavere end andenpladsen i gruppen.

Det begyndte ellers skidt for Liverpool, der kom bagud efter 33 minutter, da Saivet bragte Bordeaux foran. Men 12 minutter efter var billedet vendt på hovedet igen. Det første mål kom fra Milner på et straffespark, mens Benteke i overtiden gjorde det til 2-1.

I anden halvleg var det Bordeaux, der pressede mest på for kampens næste mål. Det kom bare aldrig, og derfor må franskmændene indfinde sig med, at de nu er ude af turneringen.

Udvalgte resultater af de sene kampe er Fenerbahces 2-0-sejr over norske Molde på udebane. Her bød kampen blandt andet på en assist fra Simon Kjær. Her er Molde i øvrigt allerede videre i en gruppe, hvor man i sidste runde skal finde den sidste klub, der skal gå videre mellem Ajax og Fenerbahce.

FC Midtjylland tabte deres kamp med 0-1 ude mod Legia, og derfor kommer man i sidste runde til at have tre hold, der har muligheden for at følge Napoli videre til næste runde. FC Midtjylland er dog to point foran både Legia og Club Brügge.