Krohn-Dehli udgik med knæskade i målrig Europa League-semifinale

Shakhtar Donetsk og Sevilla kunne ikke afgøre tingene i Ukraine, hvor Michael Krohn-Dehli måtte udgå med en knæskade.

Michael Krohn-Dehli startede på bænken, da Sevilla ude tog hul på Europa League-semifinalerne mod Shakhtar Donetsk torsdag aften.

Det var dog ikke noget der i starten vanskeliggjorde opgaven for Sevilla, der allerede efter seks minutter kom foran 1-0, da Vitolo udnyttede en god bold fra Kevin Gameiro.

Hjemmeholdet kom dog stærkt igen. En flot, lang aflevering fra Yaroslov Rakitsky i Shakhtar-midterforsvaret formåede brasilianske Marlon at tæmme så godt, at han fik muligheden til at bringe balance i regnskabet, og angriberen skuffede ikke.

Med ni minutter til pause vendte Shakhtar kampen på hovedet, da Taras Stepanenko headede Marlos' indlæg i kassen til 2-1.

I anden halvleg pressede Sevilla på. Med to store chancer i det henholdsvis 56. og 60. minut ved Daniel Carrico og Steven N'Zonzi, beviste de spanske gæster, at Shakhtar ikke ville komme hjem med en nem sejr.

I jagten på udligningen satte Sevilla-træner Unai Emery danske Michael Krohn-Dehli på banen, men efter kun 12 minutter på banen, måtte midtbanespilleren bæres fra banen med en knæskade.

Små ti minutter før slutfløjtet kom udligningen dog alligevel. Kevin Gameiro hamrede et straffespark i kassen til 2-2, hvilket blev kampens slutresultat, og dermed er alt åben - dog med en lille fordel til Sevilla i form af to udebanemål - forud for næste uges returopgør i Spanien.