Fuld spilletid til Ankersen i Salzburg-sejr

Peter Ankersen leverede en assist og var med i hele kampen for Red Bull Salzburg, der hjemme slog Dinamo Zagreb med 4-2.

Der var dansk islæt i det østrigske torsdag aften, da Red Bull Salzburg hjemme tog imod kroatiske Dinamo Zagreb i en kamp, som Ankersen og Salzburg sikkert vandt 4-1.

Efter et kvarters spil var angriberen Alan på pletten på oplæg fra Peter Ankersen, og Alan skulle vise sig at blive den helt store spiller for hjemmeholdet. Han gjorde det nemlig også til 2-0 kort inden pausen, og så kunne østrigerne tage det lidt mere afslappet i anden halvleg.

Men den taktik valgte de ikke at benytte, for fem minutter inde i anden halvleg gjorde forsvarsspilleren Ramalho det til 3-0, inden Alan nettede for tredje gang til 4-0.

Dinamo Zagreb fik pyntet på resultatet med to scoringer, men mere blev det ikke til, og dermed tog Ankersen og Salzburg et vigtigt skridt mod avancement.

Det samme gjorde Celtic i gruppens anden kamp, da skotterne hjemme hev en yderst snæver sejr i hus på 2-1 mod Astra Giurgiu. Dermed topper Salzburg og Celtic gruppen med syv point.

I Milano ventede et spændende opgør mellem Inter og Saint-Etienne, men kampen blev en fuser uden scoringer. Det resultat kan Inter dog fint leve med, da de nu har syv point for de første tre kampe og dermed sikkert fører an i gruppe F. I gruppens anden kamp indtraf en mindre overraskelse, da FK Karabakh slog Dnipro i Ukraine med 1-0.