Bendtner scorede i Wolfsburgs Europa League-kollaps

Der var Bendtner på tavlen i Wolfsburg, men desværre var det i en kamp, hvor hans hold blev kørt rundt af Napoli i Europa League.

Tyske Wolfsburg fik ikke et ben til jorden torsdag i kvartfinalen i Europa League, da de mødte italienske Napoli. Her blev Wolfsburg sat på plads med 1-4 i en kamp, hvor Bendtner startede på bænken, men hvor han alligevel kom på banen og spillede en vigtig rolle for tyskerne.

Der stod dog Napoli på det meste i kampen. Allerede efter 23 minutter havde Gonzalo Higuain og Marek Hamsik scoret for Napoli. Begge mål kom på baggrund af dybdeløb, hvor Wolfsburgs midterforsvarere kom på alvorlig prøve.

I anden halvleg kom Nicklas Bendtner på banen i stedet for sin direkte rival i angrebet Bas Dost, men i første omgang havde det ikke den store indvirkning. Hamsik kom igen på måltavlen til Napolis tredje mål inden Gabbiadini headede en blød bold i mål til 0-4.

Lidt fik Wolfsburg dog pyntet på det, og hvem andre end indskiftede Nicklas Bendtner stod for reduceringen. Med et fladt indlæg tæt under mål skulle der bare en inderside på bolden, men det gjorde Bendtner også til perfektion. Dog virker det utvivlsomt svært for Wolfsburg, hvis de skal have forhåbninger om at gå videre til semifinalen, da det kræver en 4-0-sejr i Napoli i returkampen eller mere end en sejr på fire mål, hvis Napoli skulle få scoret.

I rundens andre kampe blev det til 0-0 for danskerdræberne fra Club Brügge, der mødte Dnipro, Dynamo Kiev vandt hjemme med 1-0 over Fiorentina, mens Sevilla vandt 2-1 mod Zenit hjemme i Spanien.

Returkampene i kvartfinalen spilles på torsdag i næste uge.