Atletico snød Arsenal for sejren: Marseille rykker meget tæt på EL-finale

Der var masser af drama, da Atletico fik 1-1 mod Arsenal i London, og Marseille slog Salzburg med 2-0 hjemme, og ligner dermed et hold i Europa League-finalen.

De sidste og afgørende kampe er i fuld gang i denne sæson, og i Europa League er man nået frem til semifinalen. Her mødtes Arsenal med Atletico Madrid, mens Marseille havde besøg af Red Bull Salzburg torsdag aften.

Her blev det til en sikker sejr i den sidstnævnte kamp, da Marseille vandt med 2-0, og dermed fik et særdeles godt udgangspunkt til returkampen i Østrig i næste uge. Her var det Florian Thauvin efter 15 minutter, der headede bolden i mål til 1-0. I anden halvleg stod Clinton N'Jie for en fordobling af føringen.

Dermed har Marseille nu fået et godt rygstød til at komme i den første europæiske finale siden 1999.

I kampen mellem Arsenal og Atletico Madrid var der masser af dramatik fra kampen start. Efter blot 10 minutter blev Sime Vrsaljko udvist efter to gule kort. Det udløste en rasende Atletico-træner i form af Diego Simeone, der ligeledes blev bortvist af dommeren.

Arsenal sad tungt på kampen herefter, men det defensivt stærke Atletico-hold var gode til at lukke ned for englænderne. Dog måtte de se Lacazette gøre det til 1-0 for Arsenal på et veltimet hovedstød efter en times spil.

Men med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid udlignede Antoine Griezmann efter et forsvarskoks af London-klubbens forsvar. Dermed tager Atletico det bedste udgangspunkt med fra Emirates Stadium.