AaB ydmyget med 6-0 i Bukarest

Et hav af brændte chancer og et rødt kort knækkede AaB, der faldt fuldstændig sammen efter pausen og tabte hele 6-0 til Steaua Bukarest.

AaB vadede i chancer i første halvleg i torsdagens Europa League-kamp i Bukarest, men nordjyderne fik ikke udnyttet de mange tilbud, og da Nicolai Larsen blev udvist efter en time, faldt danskerne sammen og tabte hele 6-0.

Det lignede på forhånd en svær opgave for AaB ude mod Steaua Bukarest, men nordjyderne kunne glæde sig over, at der ikke ventede et inferno fra tilskuerpladserne, da rumænerne havde fået forbud mod at lukke tilskuere ind til kampen på grund af uroligheder.

Det var da også AaB, der startede klart bedst, og allerede inden for de første fem minutter havde nordjyderne flere store tilbud. Både Anders K. Jacobsen og Thomas Enevoldsen fik afsluttet, men kvaliteten manglede i begge situationer.

efter 10 minutter kom så opgørets hidtil største chance, da Nicolaj Thomsen blev spillet alene igennem, men offensivspilleren tabte den direkte duel med målmand Arlauskis.

Fem minutter efter var det Enevoldsens tur til at være alene med målmanden, men afslutningen var svag og strøg forbi målet.

Hjemmeholdet havde kun få muligheder i en første halvleg, som AaB dominerede totalt, men det endte uden scoringer inden pausen.

Efter pausen fortsatte AaB, hvor de slap, da Anders K. Jacobsen fik en friløber, men igen var Arlauskis på sin plads.

AaB formåede ikke at udnytte de mange chancer, og det straffede Steaua brutalt. Sanmarteans indlæg strøg forbi venner og fjender og havnede bag Nicolai Larsen til en ganske ufortjent føring til hjemmeholdet.

Efterfølgende var Enevoldsen igen tæt på, men hans afslutning tog stolpen.

Men så gik det pludselig stærkt. Nicolai Larsen fumlede på en ufarlig afslutning og begik efterfølgende straffespark, hvilket resulterede i rødt kort og scoring. 2-0 til Steaua.

Udvisningen knækkede totalt nordjyderne, der blev kørt fuldstændig over. Claudiu Keseru scorede til 3-0, 4-0 og 5-0, før Raul Rusescu afsluttede en forfærdelige dansk aften til slutresultatet 6-0.

I gruppens anden kamp vandt Dynamo Kiev som ventet ude over portugisiske Rio Ave, der blev besejret med 3-0 på mål af Andriy Yarmolenko, Younes Belhanda og Artem Kravets.