Spanien kørte sikkert over Hviderusland
EM

Spanien hentede en stensikker sejr, da Hviderusland blev besejret med 3-0 hjemme på Nuevo Colombino.

Danske Kenn Hansen havde fået æren af at passe fløjten i Spaniens EM-kvalifikationskamp mod Hviderusland i Gruppe C. Her kunne han se spanierne køre en stensikker sejr på 3-0 hjem over udeholdet, der aldrig var i nærheden af at få point med hjem fra Nuevo Colombino, der normalt er hjemmebane for Recreativo Huelva.

Allerede efter 18 minutter bragte Isco Spanien på sejrskurs, da han udnyttede svagt hviderussisk forsvarsspil til at dundre bolden op i hjørnet fra 20 meters afstand. Bare ét minut senere gjorde Sergio Busquets det til 2-0, da hans langskud ramte en hviderussisk spiller og strøg i kassen.

Ti minutter efter pausen lukkede Pedro kampen helt, da han afsluttede et flot, spansk opspil.

I gruppens anden kamp vandt Slovakiet 2-0 på udebane over Makedonien på to mål i første halvleg af Juraj Kucka og Adam Nemec. Makedoniens Alexandar Trajkovski var to gange tæt på, da han ramte stolpen.

Slovakiet fører nu EM-kvalifikationens Gruppe C med maksimum point efter fire kampe, mens både Spanien og Ukraine står noteret for ni point i fire kampe.