Kroatiens glimrende EM-optakt fortsætter: Kramaric-kasse nok mod Moldova
.
EM

Kroatien fortsætter de glimrende takter forud for sommerens EM-slutrunde. Denne gang besejrede man Moldova med 1-0 på et mål af Andrej Kramaric.

Forud for fredag aftens venskabskamp mod Moldova skulle man helt tilbage til 6. september for at finde kroaternes seneste nederlag.

Landstræner Ante Cacic havde da også valgt bedst mulige startopstillingen til kampen mod Moldova, hvor Kroatien dog var uden holdets helt store stjerne - Real Madrid-profilen Luka Modric, der lørdag skal spille Champions League-finale mod Atletico Madrid i Milano.

Men der var nu ikke nogle specielle problemer for Kroatien mod et tamt Moldova-mandskab, der i EM-kvalifikationsgruppe G endte allersidst - efter Liechtenstein, Montenegro, Sverige, Rusland og Østrig.

Kampens eneste kasse faldt efter ni minutter, da Andrej Kramaric bragte værterne hjemme på - og hold nu fast - Gradski Stadion u Koprivnici på 1-0. Kramaric, der i den forgangne uge skiftede permanent til Hoffenheim fra Leicester, har haft en god sæson.

Resten af kampen forløb i et meget lavt tempo - landstræner Cacic valgte efter 46 minutter at skifte hele seks spillere ud, og det ændrede holdets rytme.

Men vigtigst af alt fik Kroatien en sejr og er mere eller mindre klar til EM-slutrunden i Frankrig.