Sørensen: Mærkeligt at følge landsholdet nu

Thomas Sørensen er officielt eks-landsholdsspiller, og derfor var det mærkeligt for ham at følge sine tidligere landsholdskammerater mod Slovakiet i sidste uge.

36-årige Thomas Sørensen har 101 landskampe på cv'et, men den 7. august annoncerede han, at det ikke bliver til flere i nationaldragten. Landsholdsstøvlerne er lagt på hylden, og dermed blev testkampen mod Brasilien, hvor han udgik med en rygskade, hans sidste optræden efter 13 år som landsholdsspiller.

Onsdag i sidste uge kunne han så for første gang følge en dansk landskamp som officiel eks-landsholdsspiller, og det var en mærkelig oplevelse.

- Jeg så kampen, og det var da rigtig mærkeligt at følge den, når nu landsholdet har været så stor en del af mit fodboldliv. Jeg kan ikke slippe det helt og vil selvfølgelig følge det tæt, men nu er jeg iaagttager og ikke spiller. Hvis jeg på sigt kan hjælpe til med at støtte op om landsholdet på den ene eller anden måde, vil jeg gerne det, men det bliver ikke som spiller, selv om man heller aldrig skal sige aldrig, siger Thomas Sørensen til tipsbladet.dk.

Sørensens forbehold kommer måske som en direkte konsekvens af Martin Jørgensens landsholdsstop efter VM i Sydafrika i 2010 og det senere comeback, da det kneb gevaldigt på landsholdets midtbane. Men Sørensen regner altså ikke med, at det bliver nødvendigt, at han igen trækker i landsholdsdragten, fordi Danmark i Stephan Andersen, Anders Lindegaard og Kasper Schmeichel har tre fuldgode erstatninger, der i første omgang ligner dem, der skal kvalificere Danmark til VM i Brasilien om to år.

Thomas Sørensen håber naturligvis, at det bliver med succés.

- Jeg håber selvfølgelig inderligt, at Danmark kommer med til VM, og jeg vil følge kvalifikationen tæt.

LÆS OGSÅ: Thomas Sørensen: Ingen panik før lukketid

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Albrechtsen regner med at blive

20:23 Martin Albrehtsen forventer ikke at forlade Brøndby i dette transfervindue, da der ikke har været nogle konkrete henvendelser. Læs mere
 

Evian: Måske til januar, Wass

19:54 Evian lukker i for et salg af Daniel Wass i aften, men er villig til at tage sagen op til januar. Klubben har afvist et bud fra Saint Etienne. Læs mere
 

Tottenham snupper Montpellier-profil

19:24 Tottenham har skrevet kontrakt med den 24-årige Benjamin Stambouli, der kommer til klubben fra franske Montpellier. Læs mere
 

Avis: Ajax byder på Niki Zimling

19:10 Ifølge BT har Ajax budt på Kasper Hjulmands danske landsholdsspiller, Niki Zimling. Læs mere
 
h

Tidligere FCM-profil rygtes til Arsenal

18:56 Winston Reid kan være tæt på Arsenal, hvis man skal tro rygterne hos den engelske avis Daily Express. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Transferblog

18:08 Her bliver der løbende opdateret med forskellige rygter og nyheder med korte kommentarer Læs mere

 

C/N: Dynastiets død

01:26 Denne analyse handler om Manchester Uniteds endeligt Læs mere

 

C/N: Hjernenyt

27/08 Denne analyse er nyt om hjernen og fodbold Læs mere

 

Afstemning

Hvem har handlet bedst i transfervinduet