Chelsea fortsatte stimen mod Crystal Palace

Chelsea er fortsat det eneste ubesejrede hold i Premier League, efter de lørdag eftermiddag hentede tre point mod Crystal Palace.

Chelsea sikrede sig tre ekstra point til Premier League-kontoen, da de lørdag eftermiddag besejrede Crystal Palace 2-0 i den engelske Premier League.

Dermed topper José Mourinhos tropper fortsat Premier League suverænt, hvor de har 22 point efter otte kampe, hvilket er fem mere end Manchester City på andenpladsen.

Det var Oscar, som satte festen i gang for gæsterne. For via et frispark, som blev begået i det sjette minut, bankede han nemlig bolden direkte op i det fjerneste hjørne, og bragte dermed London-klubben foran på smukkeste vis.

Derefter satte Chelsea sig på kampen, som så mange gange før. De kontrollerede spillet, og virkede generelt i spillehumør denne lørdag eftermiddag.

Alligevel bragte Chelsea sig selv i fare, da en dum stempling fra Azpilicueta kostede ham et direkte rødt kort, hvilket efterfølgende førte til tumult mellem de to mandskaber. Dermed var Chelsea reduceret til ti mand med bare fem minutter tilbage af halvlegen, og Mourinho lignede en mand, som måtte have gang i tegnebrættet for at få justeret Chelsea-holdet på den opgave, som de nu stod overfor.

Men bare tre minutter efter udvisningen måtte dommeren igen have det røde kort frem. Denne gang ar det Crystal Palaces Delaney, som fik marchordre, da han modtog sit andet gule kort efter et klodset frispark.

Dermed kunne de to holds i alt 20 gå til pause ved stillingen 1-0 til Chelsea.

Det var fortsat Chelsea som dominerede kampens anden halvleg. Og efter 51 minutters spil bragte de sig foran 2-0 efter et fremragende kombinationsspil i offensiven mellem Ivanovic, Oscar og Fabregas, som til sidst fik bolden serveret i feltet. Det udnyttede spanieren til at bringe Chelsea på 2-0.

Derefter stod den på cruise control fra Chelseas side, som så ud til til køre en sikker sejr hjem.

Men Crystal Palace formåede at bringe spændingen tilbage i opgøret i det 89. minut. Wilfried Zaha udfordrede på kanten og snød Felipe Luis, hvorefter han sendte et fladt indlæg ind i det lille felt, hvor Fraizer Campbell dukkede op og satte sidste fod på scoringen til 1-2.

Men det blev også den sidste scoring i opgøret. Dermed topper Chelsea fortsat Premier League efter dagens sejr, mens Crystal Palace ligger nummer 16 i tabellen.