Sen sejr til Ludogorets

Ludogorets var længe i overtal mod FC Basel, som dog først blev nedkæmpet i overtiden.

Onsdag aften skulle FC Basel forsøge at følge op på holdets flotte sejr i seneste runde, hvor man hjemme slog Liverpool med 1-0. Onsdagens kamp mod Ludogorets blev dog spækket med problemer, og endte med en overraskende hjemmesejr på 1-0.

Hjemmeholdet startede aggressivt med to hjørnespark i de første to minutter, men herefter var det FC Basel, der satte sig på kampen. Breel Embolo forsøgte sig efter tre minutters spil, men fik sin afslutning blokeret.

FC Basel sad på spillet, men der var chancer i begge ender. Halvlegens dramatiske højdepunkt kom dog efter 19 minutters spil, da Die Serey blev vist ud efter en voldsom aktion.

Udvisningen gav FC Basel-defensiven en smule mere at se til, men holdet formåede fortsat at skabe chancer. Trods muligheder i begge ender måtte de to hold dog gå til pausen med 0-0 på tavlen.

Til gengæld var det Ludogorets, der for alvor satte tryk efter pausen. Især Fabio Espinho havde flere gode tilbud, mens der blev længere mellem Basel-tilbuddene.

I slutfasen var der langt mellem tilbuddene, men i kampens døende minutter fik Ludogorets etableret et pres. I overtiden gav det gevinst for værterne, da Yordan Minev med sin 1-0 scoring blev matchvinder i sidste øjeblik.

1-0 blev det til Ludogorets i en kamp, hvor FC Basel for alvor kom ned på jorden efter sejren over Liverpool i seneste runde.