Nyt magasin: 90 siders Champions League

Tipsbladets Champions League-magasin er på gaden med 90 siders fuldfed optakt til Europas fineste klubturnering. Glæd dig til interview, analyse, baggrund, statistik og meget mere uundværligt fodboldnørderi.

Hvad har Christian Eriksen, Nemanja Vidic og Nikolae Ceausescu til fælles? De er alle en del af de mange historier i Tipsbladets Champions League-magasin, der er på gaden nu.

Glæd dig til en lækkerbisken af en fodboldbibel med masser af fed læsning:

Kæmpe optakt med 32 klubsider
Kom helt tæt på alle 32 klubber i årets Champions League. Tipsbladet giver dig fakta, trupper, trænerportrætter og udpeger profiler for samtlige hold.

Hvordan slår man FC Barcelona?
Tipsbladet har talt med flere kloge fodboldfolk, der bringer en analyse af Barcelonas dominans og giver et bud på, hvordan man besejrer Pep Guardiola.
”Jeg tror, at Mourinho har ét formål tilbage i sit liv, og det er, at få skovlen under Barcelona. Han er besat af tanken om at vinde over dem, og alt er sat ind på det,” siger Kasper Hjulmand.

Christian Eriksen eksklusivt
Stort interview med dansk fodbolds nye ambassadør, der er eneste dansker med udsigt til fast spilletid i efterårets Champions League.
"Det er en speciel følelse at stå overfor nogle modstandere, som man kender som stjernerne fra TV. Det er stadig nyt for mig," siger Eriksen blandt andet i det store interview.

Rumænske mestre i Ceausescus skygge
Tipsbladets Champions League-magasin giver dig den rystende historie om rumænsk fodbolds udvikling fra årene med korruption i Nikolae Ceausescus tid til nutidens mestre fra Otelul Galati. Spændende læsning om en pokalfinale, der løb løbsk, om kommunismens rolle i fodbolden og om al balladen i et land, der er svært at holde af.

Victor Valdes taler ud
FC Barcelonas målmand taler ud om de seneste års dominans, om fejden med Real Madrid – og om sin kærlighed til motorcykler. Eksklusivt interview – kun i Tipsbladets Champions League-magasin.
”Man skal bare tage et blik på den stemning, der er i omklædningsrummmet, så ved man, at dette hold både kan vinde og tabe, men det vil under ingen omstændigheder hvile på laurbærrene.”

Manchesters monster
Stort portræt af Manchester Uniteds anfører og forsvarsstyrmand Nemanja Vidic. Læs fortællingen om serberens rejse fra krigsopvæksten i det gamle Jugoslavien til de seneste års succeser.

Tyskerne kan vinde Champions League
Læs den store baggrundsanalyse af tysk fodbolds fremgang og få svar på, hvorfor Bayern München eller Borussia Dortmund kan gå hele vejen i årets Champions League!

PLUS
De nye talenter, Napoli i Diegos skygge, AaB anno 1995, topscorerne, Brian Laudrup, Mesterværket, eksperternes bud, statistik, spiltips, historie, anekdoter og meget mere.

Du finder Chamopions League 2011/12 i Føtex, Bilka, Kvickly, OK Plus, Shell og DSB/7-eleven, Q8 samt mere end 1.000 andre forhandlere over hele lande

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Brøndbys EL-drømme knækket i belgisk fiasko

31/07 Brøndby IF får svært ved at avancere til playoff-kampene efter holdet torsdag aften tabte klart til Club Brügge. Læs mere
 

Mellberg stopper karrieren

31/07 FC København bliver sidste stop for den tidligere svenske landsholdskaptajn, der nu stiller fodboldstøvlerne på hylden. Læs mere
 

Napoli: Fellaini har napolitansk hår

31/07 Napolis præsident lægger ikke skjul på, at den belgiske tometer-mand kunne se godt ud på Benitez' midtbane. Læs mere
 

Brøndby vil hente Agger nu

31/07 Ifølge Brøndby IF's storaktionær vil man gå langt for at hente Daniel Agger til klubben allerede i dette transfervindue. Læs mere
 

Adidas til Man U: Champions League-kvalifikation eller bøde

31/07 Manchester United indgik rekordkontrakt med tøjsponsoren Adidas, men kontrakten kommer ikke uden betingelser. Læs mere