Liverpool og Real Madrid planmæssigt fra start i CL

Liverpool sejrede dybt inde i overtiden, mens Real Madrid kørte Basel over hjemme på Bernabeu.

De to store favoritter i gruppe B, Liverpool og Real Madrid, kom planmæssigt fra start, da Liverpool hev en smal 2-1-sejr i hus mod Ludogorets, mens Real Madrid var anderledes overbevisende med en 5-1-sejr hjemme mod Basel.

Champions League-karavanen var endelig tilbage på Anfield Road, da Liverpool indledte Champions League-turneringen med en på papiret let opgave mod de bulgarske mestre fra Ludogorets. Men bulgarerne skulle vise sig at blive en vanskeligere opgave end ventet.

Liverpool spillede generelt en sløj første halvleg, hvor man skulle helt hen til kort før pausen, før det for alvor blev farligt. En angreb i vestre side havnede hos Adam Lallana, der i to omgange ikke formåede at sende bolden i det bulgarske mål.

Dejan Lovren efterfølgende hovedstød på et hjørnespark var det tætteste, Liverpool kom på en føring i første halvleg.

Efter pausen kom hjemmeholdet bedre og mere aggressivt ud, men hjemmeholdet havde stadig svært ved at spille sig til de helt store chancer. Manquillo og Borini kom tæt på, men man skulle helt hen til det 80. minut, før forløsningen kom. Mario Balotelli fik bolden raget til sig inde i feltet, og så kunne han sikkert sparker bolden i nettet.

Så lignede det en Liverpool sejr, men kort før tid blev Dani Abalo spillet fri, og efter et træk forbi Mignolet kunne han sende udligningen i mål.

Men Liverpool fik alligevel alle tre point dybt i overtiden, da Manquillo blev nedlagt i feltet, og så kunne Steven Gerrard eksekvere fra pletten og sende tre vigtige point til Liverpool.

I gruppens anden kamp var Real Madrid noget mere overbevisende

Efter 14 minutter fik hjemmeholdet hul på bylden, da James Rodriguez fandt den unge forsvarsspiller Nacho Fernandez, hvis indlæg blev rettet af af schweizernes Marek Suchy og strøg ind bag en chanceløs Tomas Vaclik i Basel-målet.

Der stod Real Madrid på det hele i første halvleg, og efter en halv times spil blev hjemmeholdets føring fordoblet på en lille perle af Gareth Bale. Luka Modric fandt waliseren, der elegant løftede bolden over keeperen for derefter af støde bolden det sidste stykke i mål.

Så ville Cristiano Ronaldo også være med i festen, og bare minuttet efter sendte Bale en perfekt flad bold ind i feltet, som Ronaldo let kunne sparke ind tæt under mål.

Det blev også 4-0 i første halvleg, da James Rodriguez scorede sit første Champions League mål for Real Madrid efter en ripost på forsøget fra Karim Benzema.

Så var kampen reelt lukket, men kort inden pausen fik schweizerne en smule oprejsning med sig ned i omklædningsrummet. En fin omstilling havnede hos Derlis Gonzalez, der sikkert sparkede bolden fladt forbi Iker Casillas i Real Madrid-målet.

Efter pausen tog spanierne foden fra gaspedalen, men det blev alligevel til en scoring mere, da Karim Benzema med 10 minutter tilbage gjorde det til slutresultatet 5-1.