Leverkusen fik et point trods rædselsstart

Leverkusen kom hurtigt bagud til BATE Borisov, men fik det ene point med hjem til Tyskland.

FC Barcelona er stukket af i gruppe E, men de tre øvrige mandskaber ligger forholdsvis tæt med to spillerunder tilbage. Tirsdag var Bayer Leverkusen ved at smide det hele på gulvet, da tyskerne mødte BATE Borisov på udebane.

Hviderusserne førte længe med 1-0, men Leverkusen fik udlignet i anden halvleg og dermed sneget et point med hjem fra den svære udekamp.

BATE fik en drømmestart på kampen, for allerede efter to minutter bragte Mikhail Gordeychuk hjemmeholdet foran efter et fælt drop af Leverkusen-keeper Bernd Leno. Efter pausen gjorde Admir Mehmedi dog lidt af skaden god igen med sin udligning til 1-1.

Senere i aften tørner Barcelona og AS Roma sammen i samme gruppe. Efter resultatet i Hviderusland er Barca sikret avancement.