Chelsea til tops efter smal sejr

Chelsea er det eneste hold, der har formået at vinde i Gruppe G, efter de slog Sporting Lissabon 1-0, mens Schalke 04 og Maribor spillede 1-1.

Sporting Lissabon – Chelsea 0-1 (0-1)

0-1 - Nemanja Matic (34')

Schalke 04 – Maribor – 1-1 (0-1)

0-1 - Damjan Bohar (37')

1-1 – Klaas-Jan Huntelaar (56')

Chelsea gæstede Sporting Lissabon tirsdag aften, hvor de skulle forsøge at sikre sig sin første sejr i gruppespillet.

Og det var da også Chelsea, som dominerede opgøret både med hensyn til spil og chancer.

Men London-klubben skulle bruge 34 minutter, før de bragte sig foran. Her var det Matic, som stod for scoringen. Det skete efter en dødbold, som Fabregas tog sig af. Han smed den om i den bagerste del af feltet, og her var det den tidligere Benfica-spiller, som steg til vejrs og headede Chelsea i front mod hans tidligere rivaler.

Dermed kunne de to hold gå til pause stillingen 0-1.

I anden halvleg blev der ikke ændret på den stilling, på trods af chancer til begge hold. Dermed kunne Chelsea trække sig sejrrigt ud af opgøret mod det portugisiske mandskab.

I gruppens anden kamp var Schalke værter for Maribor, som få havde levnet nogen chancer. Men gæsterne så stærke ud, især når de havde bolden, hvor de flere gange gjorde sig farlige. Og efter 37 minutters spil lykkedes det dem at score halvlegens enlige mål.

Den scoring stod Damjan Bohar for, som udnyttede et godt indlæg til at banke bolden i nettet.

I anden halvleg fik Klass-Jan Huntelaar bragt balance i regnskabet, da han fra kanten af feltet bankede en flad afslutning afsted, som Handanovic ikke kunne gøre noget ved. 1-1.

Og det skulle vise sig at blive den sidste scoring i opgøret. Dermed måtte Schalke gå skuffede fra banen, mens undertippede Maribor endnu engang fik point på Champions League-kontoen.