Sene mål forhindrer Hradecky rent bur

Lukas Hradecky fik fuld spilletid, da Frankfurts spillede ude mod Ingolstadt. Hoffenheim mistede samtidig points sent, da de spillede uafgjort hjemme mod Stuttgart.

Både Ingolstadt og Frankfurt er startet fornemt i Bundesligaen. De to klubber lå inden kampen begge placeret midt i tabellen, og derfor var der masser af spille om for at fortsætte de flotte sæsonstarter hos holdene.

Der var dog ikke meget at rapportere fra kampens første halvleg, der sluttede noget kedeligt 0-0.

Sådan så det også længe ud til at fortsætte i anden halvleg. Lukas Hradecky der spillede kampen fra start til slut endnu en gang, måtte dog med 12 minutter igen ser sig passeredet, da Pascal Gross scorede på en flot skud fra distancen.

Alt dramaet var altså gemt til sidst. Ingolstadt lukkede kampen efter 85 minutter, da Stefan Lex gjorde det til 2-0, hvilket også blev kampens resultat. Sejren betyder at Ingolstadt kravler op på en femteplads og Frankfurt må fermed forblive på den noget kedeligere 12. plads.

Andetsteds var Hoffenheim tæt på en vigtig sejr over bundproppen Stuttgart. Desværre for dem lukkede de i kampens sidste minut en Timo Werner-afslutning i mål, og dermed måtte de nøjes med 2-2. Dermed rykkes der ikke på de to holds placeringer i tabellen. Hoffenheim fortsat lige over stregen på en 15. plads, mens Stuttgart forsat ligger nederst med med fire points i otte kampe.