Sen scoring sikrede Hamborg point mod Wolfsburg

En udligning af Piotr Trochowski i overtiden sikrede Hamborg det ene point i opgøret mod Wolfsburg.

Wolfsburg har haft en svær sæson som forsvarende mestre. Kun seks sejre er det blevet til siden Bundesligaen blev skudt i gang i august-måned, og heller ikke fredag aften blev det til tre point for Thomas Kahlenberg og Co. Det var ellers tæt på, for Edin Dzekos føringsmål fra første halvleg lignede længe at blive kampens eneste.

Helt frem til de 90. minut viste lysttavlen således 0-1 til gæsterne, men så gik den ikke længere. Piotr Trochowski sendte udligningen ind bag Diego Benaglio i Wolfsburg-buret til stor jubel på Nordbank Arena.

Lidt havde Wolfsburg dog at glæde sig over, da det ene point var klubbens første i det nye år. Anderledes kan Hamborg ikke bruge deres til meget. Med fuldt kampprogram til konkurrenterne i toppen i resten af weekenden, risikerer nordtyskerne at blive sat yderligere tilbage i mesterskabskampen.