Rødt kort hjalp Bayern München i sin syvende pokalsemifinale på stribe

Der skulle et rødt kort til, før Bayern München fandt melodien mod Bochum i den tyske pokalkvartfinale.

Bayern München er for syvende sæson i træk i den tyske pokalsemifinale, efter de onsdag aften slog Bochum med 2-0.

Bochum, der til daglig spiller i 2. Bundesliga, havde hjemmebanefordelen i opgøret, og det kunne mærkes i kampens første halve time.

Bayern München kæmpede med at dirke Bochums solde defensiv op. Derfor var det meget symptomatisk, at der skulle en Bochum-fejl til, før Bayern München kunne bringe sig foran.

Et boldtab midt på banen sendte en kontra i gang for Bundesligaens førerhold. Og efter en et-to-aflevering med Thomas Müller kunne Robert Lewandowski via stolpen score til 1-0.

Det kickstartede Bayern München, og inden pausen fik de også tilkæmpet sig et straffespark, hvor Bochums Jan Simunek i situationen blev udvist.

Men lige da det nærmest ikke kunne blive værre for Bochum, lykkedes det dog Bochum-keeperen Manuel Riemann at tage straffesparket fra Thomas Müller.

Thomas Müller gjorde dog skaden god igen, da der var spillet et kvarter af anden halvleg. Efter et massivt Bayern München-pres fandt han med en flad aflevering Tiago i feltet, som kunne udbygge Bayern Münchens føring.

I slutminutterne slog Robert Lewandowski sejren fast med sin anden scoring i kampen.

Dermed er alle fire pokalsemfinalister fundet i den tyske pokalturnering. Udover Bayern München er det Werder Bremen, Borussia Dortmund og Hertha Berlin, der skal kæmpe om trofæet.