Lewandowski får fire rekorder i Guinness Rekordbog

Den polske landsholdsspiller Robert Lewandowski har fået fire rekorder i Guinness Rekordbog.

Da Bayern München var bagud 1-0 ved pausen valgte manager Pep Guardiola at sætte den polske landsholdsangriber Robert Lewandowski på banen, og angriberen vendte hurtigt kampen til Bayerns fordel, og scorede fem mål på ni minutter i anden halvleg.

Præstationen, der har givet Lewandowski ros fra hele fodboldverdenen, er nu blevet hyldet af Guinness, der har givet Lewandowski fire verdensrekorder.

Polakken holder nu rekorden for det hurtigste hattrick, de hurtigste fire og fem mål samt flest mål scoret af en indskifter, og firmaet har dermed cementeret hans kamp mod Wolfsburg i rekordbøgerne.

Til trods for den imponerende præstation er Lewandowski fortsat bag Pierre-Emerick Aubameyang på topscorerlisten i Bundesligaen, hvor Dortmund-angriberen har scoret 17 sæsonmål hidtil, mens Bayern-angriberen er på 14.