Krisen fortsætter: Dortmund tabte på ny

Jürgen Klopps tropper tabte igen, da Hannover gæstede Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund har været en stor skuffelse at følge i år, og lørdag løb Jürgen Klopps mandskab ind i et nyt nederlag – det sjette denne sæson.

For selvom holdet igen var det dominerende mandskab, da holdet tog imod Hannover 96, uden en skadet Leon Andreassen, endte de alligevel med at tabe 0-1.

Marco Reus havde en stor chance for at bringe hjemmeholdet i front efter 55 minutter med en mulighed lige foran mål, men den misbrugte den tyske landsholdsspiller, og fem minutter senere gjorde japanske Hioshi Kiyotake det til 1-0 for Hannover med en scoring direkte på frispark, hvor Roman Weidenfeller så ikke for godt ud.

Dortmund pressede på til sidst for en scoring, men den kom aldrig, og derfor kan sølvvinderne fra sidste sæson godt begynde at bekymre sig om nedrykningslinjen.

I en anden vanvittig kamp denne lørdag vandt Stuttgart 4-5 ude over Eintract Frankfurt efter holdet var bagud 4-3 med ti minutter igen. Dermed rykker Stuttgart en tand væk fra bundkampen, mens Hamburger SV fortsat er at finde under nedrykningsstregen, efter holdet i dag tabte 3-0 ude mod Hertha Berlin.

I mellemtiden vandt Hoffenheim, med Jannik Vestergaard på bænken, 1-0 hjemme mod Paderborn, mens FC Augsburg slog SC Freiburg med 2-0.